29 / 03 / 2024

Yenibosna İstwest'te metrekare fiyatı 2 bin 800 TL'den başlıyor!

Yenibosna İstwest'te metrekare fiyatı 2 bin 800 TL'den başlıyor!

Fer Yapı ile Boyner, Yenibosna'da Altınyıldız fabrikası üzerinde 150 milyon dolarlok İstWest projesine başladı. Projede metrekare fiyatları 2 bin 800 ile 3 bin 700 TL arasında olacak...



Fer Yapı, Yenibosna'da Boyner Holding'e ait eski Altınyıldız fabrikası üzerinde İstwest projesine başladı. Fer Yapı ile Boyner Holding arasında hasılat paylaşımına dayanan ortaklıkla yapılan İstWest, 931 konuttan oluşacak. Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, 15 yıldır fabrikalarını taşıyıp yerine gayrimenkul projesi yapmak istediklerini ve son olarak Fer Yapı ile anlaştıklarını söyleyerek bundan sonra yeni gayrimenkul projeleri için de yeşil ışık yaktı.

Lüksü demokratikleştirmek istedik
Boyner, "Burada eşsiz bir arsaya sahip olduğumuz için kendimizi bu projenin içinde bulduk. Ama süreci de çok eğlenceli bulduk. Büyük ihtimalle bu gayrimenkul sektöründeki ilk projemiz olacak. Arkasını getirirsek biz de şaşırmayacağız" diye konuştu. Boyner, perakende ve servis sektöründe koşulsuz müşteri memnuniyetini esas aldıklarını söyleyerek "Yıllardır lüksü demokratikleştirmek ve ulaşılabilirlik kılmak istedik. Back-Up'ı bu yüzden kurduk. İstWest'te de Back up'la benzer hizmet sunacağız" dedi. Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkan Ramadan Kumova ise 70 dönüm arazi üzerinde geliştirecekleri projede metrekare fiyatlarının 2 bin 800 TL ile 3 bin 689 TL arasında değişeceğini söyledi. Projede 218 bin metrekare alan, 126 bin metrekare satılabilir alan ve 17 bin metrekare ticaret alanı yer alıyor. Kumova, arsa maliyeti hariç projeye 150 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyleyerek stüdyo daireden 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunacağı projede 1 Mayıs'ta satışa başlayacaklarını kaydetti. Kumova, projenin ilk etabını 2013 Mayıs, ikinci etabını ise 2013 Eylül'de teslim edeceklerini de sözlerine ekledi. Ortaklık paylarının yüzde 52.7 Fer Yapı, yüzde 47.3 Boyner şeklinde olduğunu da açıklayan Kumova, fabrikanın yıkım maliyetinin birkaç milyon TL'yi bulabileceğini açıkladı.

Sabah Emlak


0212 552 09 09

www.istwest.com


Geri Dön