17 / 04 / 2024

Yenibosna Karat 34'te cazip ödeme koşulları!

Yenibosna Karat 34'te cazip ödeme koşulları!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olunabiliyor..



Karat 34 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te  0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz. 


Emlak Konut çatısı altında sunulan “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyası dahilinde çok cazip ödeme koşulları sunan Karat 34, yatırım değeri çok kısa sürede artan, özellikle lokasyonuyla öne çıkan prestijli bir proje.  


Yenibosna Karat 34 te cazip ödeme koşulları!


KARAT 34, “İSTANBUL’UN GETİRİ POTANSİYELİ EN YÜKSEK PROJELERİ” ARASINDA!


Lansmanından önce yoğun bir taleple karşılaşan ve yüksek satış rakamlarıyla dikkat çeken Karat 34, Forbes Türkiye’nin 2016 listesinde “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek Projeleri” arasında yer aldı. 


İstanbul'a yeni ve kalıcı bir değer katmaya hazırlanan Karat 34'te iş, ev, keyif ve tüm beklentiler bir arada... Her şey bi'adım ötede. 


Emlak Konut GYO güvencesiyle “Doğa Şehircilik” ve “Başyapı” tarafından inşa edilen Karat 34, ofis ve rezidanslardan oluşan prestijli bir karma yaşam projesi.


İstanbul’da iş ve yaşam akışının kesiştiği önemli bir noktada, Atatürk Havalimanı'nın hemen yanı başında yükselen Karat 34’te her şey bir arada: Yatırım değerini daha da artıran bir konum… E5 ve bağlantı yolları, metro ve metrobüs ile ulaşım kolaylığı… Alışveriş ve sosyal alanlar… Eğitim ve sağlık kurumları, uluslararası kongre ve fuar alanı, ticaret merkezleri… Farklı iş alanlarına ve isteğe göre düzenlenebilen modüler ofisler… Ofislerin hemen karşısında, konforlu ve prestijli rezidanslar... Ofis veya evden sadece birkaç dakika mesafede restoran, kafe, yüzme havuzu, kişiye özel antrenman stüdyoları gibi olanaklar...


21.438,07 m2 alanda, 3’ü ofis, 3’ü rezidans olmak üzere 6 blok bulunan Karat 34’te stüdyo, 1+1, 2+1ve 3+1 daire seçenekleri sunan 470 adet konut, 124 adet ofis ve 27 ticari ünite bulunuyor. Farklı iş alanlarına göre düzenlenebilen modüler ofislerde,  45 m2’den 1900 m2’ye kadar seçenekler sunuluyor.


Modern bir şehir hayatının tüm konforunu sunan Karat 34, yemyeşil alanları ve süs havuzları gibi peyzaj detaylarıyla da doğanın huzurunu yaşatıyor.


Leed Gold Sertifikası 

“Sürdürülebilir yaşam alanları” hedefi doğrultusunda çevreye duyarlı bir proje olarak geliştirilen Karat 34, ayrıca ticari blokları ile dünyanın güvenilir ve saygın “Yeşil Bina” sertifika sistemlerinden olan Leed Gold Sertifikası’na aday oldu.


Çok özel mevkide, çok özel kampanya koşullarıyla!

Karat 34, lokasyonu, yenilikçi konsepti, modern mimarisi ve son teknolojik unsurlarla zenginleşen konforuyla hayata ve yatırımlara değer katmaya hazır. 


Adres: Yenibosna Merkez Mahallesi 1.Asena Sokak No: 23/25 Bahçelievler / İstanbul

Tel: 0212 676 34 34

Web: http://www.karat34.com.tr/






Geri Dön