23 / 04 / 2024

Yenikent'te 2+1 daireler 150 bin TL!

Yenikent'te 2+1 daireler 150 bin TL!

Doğası, havası, ulaşımı ve rahatlığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve her geçen gün daha da gelişen Yenikent'i yakından takip etmelisiniz Çam ormanlarının havası, geniş yollar, dakikada bir geçen toplu taşıma araçları, site içerisinde yerleşik hayatlar.



Doğası, havası, ulaşımı ve rahatlığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve her geçen gün daha da gelişen Yenikent'i yakından takip etmelisiniz Çam ormanlarının havası, geniş yollar, dakikada bir geçen toplu taşıma araçları, site içerisinde yerleşik hayatlar... Yenikent'ten bahsediyoruz. Yenikent'in yeni gelişen üst bölgesi ve sitelerinden. Yenikent'in Venüs ve Galaksi Alışveriş Merkezi'nin çevresi itibariyle hareketi hiç bitmeyen halini herkes bilir. Şimdi dağlara doğru uzanan siteler ve çevre düzenlemesiyle yoğun talep görmeye başladı. 


HEP HAREKETLİ


Yenikent'in Venüs, Glaksi, Mopaş gibi alışveriş merkezlerinin olduğu bölgede her zaman bir hareket vardır. İnsanlar yürüyüşte alışverişte ya da yemektedirler. Yaşam alanı ve sosyal alan olarak oldukça keyifli olan bölgede pek çok yeni site de mevcut. 


BARIŞKENT VE ESTON 

3 büyük site ile Yenikent'in üst bölgelerine doğru kayan yerleşim yerlerine her geçen gün yeni siteler ekleniyor. Yeni yapılan inşaatlarda yeni tarz görünüm ve içerikler bulunuyor. Yolları, parkları da sitelerle beraber yapılan bölgede eksik yok gibi. 


ÇENEDAĞ, YILDIRIM PARK...

 

Bahçeli, güvenlikli, park ve süs havuzlu sitelerle bir adım daha öne çıkan inşaat firmaları, dairelerdeki sirkülasyonu da sağlamış oldu. Her yeni inşaatta artılarla gelişen evler hiç zaman geçmeden sahiplerini buluyor.

 

2+1 DAİRE 150.000 TL 


Diğer yandan gelişim, fiyat artışını da tetikledi. Kent Konut İnci Evleri'nde 2+1 daire fiyatlan 150.000 TL, daha eski olan Barışkent Sitesi'nde 3+1 daireler 160.000 TL, Yıldırım Park Sitesi'nde 3+1 150 metrekare daire 247.000 TL. Örnekleri arttırmak mümkün. Alıcı bulamadıklarını söylemek ise yalan olur. Örneğin Kent Konut İnci Evleri'nde sadece 2 adet satılık var başka yok. 


HAVUZLU SİTE YOK 


Diğer yandan sitelerin hiçbirinde açık i 1 veya kapalı yüzme havuzu bulunmuyor. 

Süs havuzu ile bahçeler renklendirilmiş ancak yüzme havuzu mevcut değil. Bahçeli site için bir daire için 250.000 TL istenirken bir de havuz ve sosyal tesisi olsa kaç lira talep edilecek acaba? 


YENİLENMEYE MUHTAÇTI 


Görülen o ki Yenikent'in yenilenmeye ihtiyacı vardı. Böyle olunca yapılan her yenilik fazlasıyla değerli oldu. Alt ve üst yapı yatırımlarının da tam olmasıyla fiyatlar aldı başını yürüdü. Bölgenin tek kalan genişleme alanı çam ormanları yönünde, orman eteklerine manzaralı, havuzlu, güvenlikli lüks bir siteyi yapacak inşaat firması ihya olacak gibi gözüküyor. 



Bizim Kocaeli


Geri Dön