26 / 04 / 2024

Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde İsmail Fevzi Bozdağan ve Çağrı Bozdağan ortaklığında kuruldu.




Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Fevzi Bozdağan ve Çağrı Bozdağan ortaklığında 200 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu. 


Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. b)Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Yeniköy Mah.Köybaşı Cad. No.158/3 Sarıyer 



Geri Dön