25 / 04 / 2024

Yeniköy Motors Folkart Towers'ta showroom açacak!

Yeniköy Motors Folkart Towers'ta showroom açacak!

Türkiye distribütörü Yeniköy Motors, Ocak ayında Folkart Towers'da showroomunu açıyor. Dünyaca ünlü birçok markayı satın almak için artık İstanbul'a ya da yurt dışına gitmesine gerek kalmayacağını belirtti.



Türkiye distribütörü Yeniköy Motors, Ocak ayında Folkart Towers'da showroomunu açıyor. Yetkilililer, İzmirlilerin Aston Mailin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Land Rover, Lamborghini, Maserati, Mercedes, Porsche ve Rolls Royce gibi dünyaca ünlü birçok markayı satın almak için artık İstanbul'a ya da yurt dışına gitmesine gerek kalmayacağım belirtti. 


Ocak ayından itibaren Folkart Towers'daki shovvroomunda Ege Bölgesi'ne hizmet vermeye başlayacak Yeniköy Motors'un, Türkiye'nin en geniş lüks araç portföyüne sahip şirketlerinden birisi olduğu belirtildi. Yeniköy Motors'un sahibi Nevzat Kaya, "Her daim büyüme odaklı hareket eden ve bu yönde aksiyon alan firmamız, 24. yılında bügün sektörün lider firmalarından biri haline gelmeyi başarmıştır. İstanbul'da yakaladığımız başarıyı İzmir'de de yakalayacağımıza inanıyoruz. İzmir'üı en prestijli projesi olan Folkart Tovvers'da yer almak bizim için gurur kaynağı. Egelilere hak ettikleri hizmeti vermekten mutluluk duyacağız" dedi. Folkart Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak ise, "Biz Folkart Towers'da İzmirlilerin kalite ile buluşmasını hedefliyoruz.  İzmir  bunu çoktan hak ediyor. Aston Martin ve Yeniköy Motors'un Folkart Towers bünyesinde yer alması ile kalite zincirine bü- halka daha ekleniyor" dedi. 



Yeni Asır 


Geri Dön