28 / 03 / 2024

Yenimahalle Belediyesi Antalya Expo’ya damga vurdu!

Yenimahalle Belediyesi Antalya Expo’ya damga vurdu!

6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla Antalya City Expo'nun gözdesi oldu.




6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla fuarın gözdesi oldu. Yaklaşık 150 katılımcının yer aldığı ve 30 bin ziyaretçinin beklendiği fuarın ilk gününde Yenimahalle Belediyesi, Ankara’yı temsil eden tek belediye olurken, katılımcıların da ilgi odağı oldu.


Fuarın açılış törenine İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Antalya Valisi Muammer Türker, Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör katıldı. Açılış töreninden sonra fuar alanında incelemeler yapan Yaşar, belediyecilik ve şehirleşme alanındaki yeni teknolojiler hakkında bilgi aldı. Belediyelerin bilişim çağını yakalaması gerektiğini ve sürekli kendilerini yenilemelerinin önemli olduğunu ifade eden Yaşar, “Biz Yenimahalle Belediyesi olarak çalışmalarımızı günümüz koşullarına uygun olarak yapmaya özen gösteriyoruz. Teknolojiyi takip ederken, hizmetlerimizi de vatandaş odaklı yapıyoruz” dedi. Yenimahalle Belediyesi standını gezen vatandaşlarla yakından ilgilenen Yaşar, projeler hakkında bilgi verdi.


Sosyal projeler ilgi gördü


Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka dokunan hizmetler yapan Yenimahalle Belediyesi’nin projeleri ilgiyle karşılandı. Birçok belediyenin katıldığı fuarda projeleriyle ön plana çıkan Yenimahalle Belediyesi’nin standı fuarın ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Beyaz Karanfiller Engelli Yaşam Merkezi, Zübeyde Hanım Onkoloji Konukevi, kreşler, yüzme havuzları projeleri vatandaşlar ve diğer belediye başkanları tarafından ilgiyle karşılandı. Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Yenimahalle standını gezerek Başkan Yaşar’dan projeler hakkında bilgi aldı.


Karşıyaka Pazar Yeri dikkat çekti ilgi odağı


Klasik Pazar anlayışını değiştirerek Pazar yerlerini sosyal AVM’lere dönüştüren Yenimahalle Belediyesi’nin, Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri projesiyle, yapımına başlanan Yenimahalle tarihinin en yüksek bütçeli projesi olan Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri projesi dikkatleri üzerine çekti.  Vatandaşların da ilgisini çeken dev proje fuarın en ilgi çeken projeleri arasında yerini aldı. 



Yenimahalle Belediyesi



Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla fuarın gözdesi oldu.


6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla fuarın gözdesi oldu. Yaklaşık 150 katılımcının yer aldığı ve 30 bin ziyaretçinin beklendiği fuarın ilk gününde Yenimahalle Belediyesi, Ankara’yı temsil eden tek belediye olurken, katılımcıların da ilgi odağı oldu.


Fuarın açılış törenine İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Antalya Valisi Muammer Türker, Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör katıldı. Yaşar, “Biz Yenimahalle Belediyesi olarak çalışmalarımızı günümüz koşullarına uygun olarak yapmaya özen gösteriyoruz. Teknolojiyi takip ederken, hizmetlerimizi de vatandaş odaklı yapıyoruz” dedi. Yenimahalle Belediyesi standını gezen vatandaşlarla yakından ilgilenen Yaşar, projeler hakkında bilgi verdi.


Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka dokunan hizmetler yapan Yenimahalle Belediyesi’nin projeleri ilgiyle karşılandı. Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Beyaz Karanfiller Engelli Yaşam Merkezi, Zübeyde Hanım Onkoloji Konukevi, kreşler, yüzme havuzları projeleri vatandaşlar ve diğer belediye başkanları tarafından ilgiyle karşılandı. Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Yenimahalle standını gezerek Başkan Yaşar’dan projeler hakkında bilgi aldı.  


Anayurt


Geri Dön