20 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı'nda!

Hayata geçirdiği devasa yatırımlarıyla dikkat çeken Yenimahalle Belediyesi stantları, fuarda ziyaretçi akınına uğruyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Yenimahalle standını ziyaret ederek projeleri yakından tanıma fırsatı buldu.




En büyük fuar organizasyonlarından biri olan 84’üncü  İzmir  Enternasyonal Fuarı, sadece Türkiye’de değil, uluslararası arenada da büyük ilgi görmeye devam ediyor.


İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Yenimahalle farkı


En büyük fuar organizasyonlarından biri olan 84’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı, sadece Türkiye’de değil, uluslararası arenada da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Hayata geçirdiği devasa yatırımları ve yeni projeleriyle dikkat çeken Yenimahalle Belediyesi stantları, fuarda ziyaretçi akınına uğruyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Yenimahalle standını ziyaret ederek projeleri yakından tanıma fırsatı buldu.


Her yıl yerli, yabancı bini aşkın firmanın ve 60’tan fazla ülkenin boy gösterdiği Kültürpark’ta gerçekleşen fuarda Yenimahalle Belediyesi; eğitim, kültür, sağlık ve spor alanında hayata geçirdiği dev projelerini katılımcılara sunarak tanıtımlarda bulunuyor.


Ziyaretçiler Atatürk’ün evine yolculuk ediyor


Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi, Bülent Ecevit, Turgut Özakman Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi, Belediye Konukevi,  Ankara  Kulübü Derneği Sosyal Tesisi ile ilçeye kazandırdığı eğitim yuvalarının proje maketlerinin bulunduğu fuarda, Atatürk’ün evini photoblok yaptırarak fuar alanına koyan Yenimahalle Belediyesi, ziyaretçilere Atatürk’ün evini görme imkanı da sağlıyor.


Dokunmatik dev ekranda oyun ve fotoğraf keyfi


Katılımın oldukça yoğun olduğu fuarda, projelerle yetinmeyen belediye, dokunmatik dev ekran pios cihazıyla da hem belediye hakkında vatandaşları bilgilendiriyor hem de ziyaretçilere oyun oynama ve fotoğraf çekme olanağı sağlıyor. Öte yandan Yenimahalle Belediyesi standını ziyaret edenlere, içerisinde satranç, puzzle, kravat ve hızlı okuma kitabı bulunan çantalar armağan ediliyor.


Standı Kocaoğlu da ziyaret etti


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen fuarda, Yenimahalle standını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da projeler hakkında bilgi alarak başarıdan başarıya imza atan Yenimahalle Belediyesi’ni tebrik etti.



Yenimahalle Belediyesi


Geri Dön