28 / 03 / 2024

Yenimahalle Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Yenimahalle Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Emlak, ilan- reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri ile yol harcamalarına katılım paylarının 1’inci taksit ödemeleri 31 Mayıs Salı günü sona eriyor




Yenimahalle Belediyesi, emlak, ilan ve reklam ile iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 1’inci taksitlerini ödemeyen mükellefler için son hafta uyarısı yaptı. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, söz konusu vergilerin 2016 yılı 1’inci taksitlerinin ödeme süresinin 31 Mayıs Salı günü sona ereceği bildirildi. 


Vezneler hafta sonu açık


Vatandaşların vergilerini cezalı ödememeleri için gerekli bütün önlemleri alan belediye, veznelerini hafta sonuna denk gelen 28-29 Mayıs tarihlerinde 16:00 saatine kadar açık tutacak.  Vergi borçları, belediyenin tahsilat vezneleri ile Batıkent, Susuz, Karşıyaka, Gazi Mahallesi, Şentepe Semt Birimlerinde ve Tapu Müdürlüğü’nde açılan tahsilat veznelerine yatırılabileceği gibi, tüm PTT şubelerinden 211 656 posta çeki hesabından da ödenebilecek.


Vergi borçlarını bankalar aracılığı ile ödemek isteyen vatandaşlar ise anlaşmalı bankalar TEB, Vakıfbank, Halk Bankası, İNG Bank, Şekerbank, Akbank ve Denizbank şubelerinden vergi borçlarını ödeyebilecekler.  

Ayrıca yaşlı, engelli, hasta ve hamile vatandaşların 444 93 64 numaralı telefonu aramaları halinde, mobil tahsilât aracı ikamet adresine giderek mükelleflerin tahsilat işlemlerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayacak.


T-belediye ve E-belediye ile masa başı ödeme


Öte yandan zamanı kısıtlı olan vatandaşlar, uzun kuyruklarda beklemeden T-belediye ve E-belediye hizmetleri sayesinde yine vergilerin ilk taksitlerini zahmetsizce ödeyebilecek. Telefon belediyeciliğini kullanarak 3433000 numaralı telefondan ve günün her saati www.yenimahalle.bel.tr adresinden online olarak kredi kartı ile ödeme işlemleri gerçekleştirilecek.



Yenimahalle Belediyesi


Geri Dön