26 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi'nin yol ve alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Yenimahalle Belediyesi'nin yol ve alt yapı çalışmaları devam ediyor!

ilçe genelinde 170 bin ton asfalt atılacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Hedefimiz sorunsuz bir altyapısı olan Yenimahalle'de yaz kıs yollarda, kaldırımlarda sıkıntı çekilmesidir" dedi...




Yenimahalle Belediyesi 'nin, havaların ısınması ile birlikte başlattığı altyapı mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Bozulan asfaltlan tamir eden, yeni yol açan belediye ekipleri kaldınm ve bordür çalışmalanna da devam ediyor. 


Yenimahalle'nin tüm sokaklannda hummalı bir çalışma yürüten ekipler engelliler için de kaldınmlarda çeşitli düzenlemeler yapıyor. Yenimahalle merkezde asfalt onanm, kaldınm ve bordür çalışmalan, imara açılan Şentepe bölgesinde ise imar planlan çerçevesinde yeni yollar yapan ekipler, 5 Nisan -20 Haziran tarihleri arasında 20 bin ton onarım, 25 bin ton kaplama olmak üzere toplam 45 bin ton asfalt attı. Bu yıl sonuna kadar Yenimahalle genelinde 170 bin ton asfalt atılacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkam Fethi Yaşar, gecenin geç saatlerine kadar süren asfaltlama çalışmalannı yerinde denetledi . Çalışanlar üe sohbet eden Yaşar, "Bölgemizde 4 yıldır altyapı alanında büyük atılımlar gerçekleştirdik. Hedefimiz sorunsuz bir altyapısı olan Yenimahalle'de yaz kış yollarda, kaldırımlarda sılana çekilmemesidir" dedi. 


Kaldırım çalışmaları sürüyor Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, hafta içi olduğu gibi hafta sonu da yoğun mesai yapıyor. Yenimahalle Anıl Sokak, Cengiz Sokak, Coşkun Sokak ve Çalı Sokak da yapımı biten kaldınmlar vatandaşlardan tam not alıyor. Vatandaşlar, Belediye hizmetlerinden çok memnun olduklarım belirttiyor. 


Star Gazetesi


Geri Dön