20 / 04 / 2024

Yenimahalle yatırımları devam ediyor!

Yenimahalle yatırımları devam ediyor!

İlçeyi baştan sona devasa yatırımlarla donatarak hizmet yarışında hep bir adım önde olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden dev yatırımları yerinde inceledi.




İlçeyi baştan sona devasa yatırımlarla donatarak hizmet yarışında hep bir adım önde olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden dev yatırımları yerinde inceledi. 

Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ile hizmet turuna çıktı. Yenimahalle Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve tamamlanma aşamasına gelen, vatandaşlara yaz-kış havuz keyfi sunacak Batıkent Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, hasta yakınlarına otel konforu sağlayacak Onkoloji Hastanesi Konukevi ve klasik pazar anlayışına yeni bir boyut kazandıracak Yenimahalle Pazarı ve Sosyal Tesisi inşaatlarını denetleyen Yaşar, Buçan'a projeleri tanıttı. 

Yaşar ve Buçan hizmet turuna, Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent'te yapımına başladığı yarı olimpik yüzme havuzunda start verdi. Çalışmaların hızla devam ettiği ve tamamlanmaya gün sayan tesiste son kontrolleri yapan Yaşar, "Yarı oliınpik yüzme havuzunun içerisinde güneşlenme terası, kafeterya, sauna, spor salonları ve soyunma odaları da bulunacak. Olimpik yüzme havuzu dört mevsim boyunca yaz spor okulu öğrencilerine, spor kulüplerine ve tüm vatandaşlara açık olacak" dedi. Yaşar, daha sonra 4 bin 600 metrekare alana inşa edilen Onkoloji Hastanesi Konukevi inşaatına geçerek denetimlerde bulundu. Yaşar, uzun süren tedavi sürecindeki hastalarına refakat için şehir dışından gelen ve barınma sorunu yaşayan hasta yakınları için yapılan 128 kişi kapasiteli misafirhanedeki ufak tefek eksikliklerin bir an önce tamamlanması talimatı verdi. 

Fethi Yaşar'm bir sonraki durağı 14 bin metrekare alana inşa edilen, yaklaşık 10 milyon liralık dev yatırım Yenimahalle Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi oldu. 

Çalışmaların tam gaz devam ettiği pazarda kontrollerde bulunan Başkan Yaşar, "Her ayrıntıyı düşünerek hazırlanan tesisimizde vatandaşların hem oturup sohbet edecekleri hem alışveriş yapacakları hem sosyal aktivitelerde bulunacakları alanlar yer alacak" dedi.

Denetimlerde, Başkan Yaşar'a pazarcı esnafının ilgisi de yoğun oldu. Pazarın hizmete açılmasını dört gözle beklediklerini kaydeden pazarcılar, "Harika oldu. Teşekkür ederiz" sözleriyle de beğenilerini ifade etti. 


Ticari Hayat


Geri Dön