18 / 04 / 2024

Yenimahalle'ye 4 devasa park geliyor!

Yenimahalle'ye 4 devasa park geliyor!

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini yeşil alanlarla donatmaya devam ediyor. Belediye, 4 ayrı noktaya toplam 62 bin 450 metrekare büyüklüğünde devasa park kazandırıyor.



Yenimahalle Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini yeşil alanlarla donatmaya devam ediyor. Şehirlerin beton yığınlarına dönüşmemesi için park ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren belediye, 4 ayrı noktaya toplam 62 bin 450 metrekare büyüklüğünde devasa park kazandırıyor. 



İlçede yeşil hareketi başlatan Yenimahalle Belediyesi, Turgut Özal, Susuz ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerine yeni parklar kazandırmak için düğmeye bastı. Susuz'a kazandırdığı toplam 60 bin metrekare alana sahip 5 yeni parka bir yenisini daha ekleyen belediye, 17 bin metrekare alanda kurulacak parkta inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 1498. Cadde ile Gökay Caddesi 3508. Sokak arasında tam donanımlı olarak yapılacak olan devasa parkın tamamlanmasıyla birlikte Susuz'daki yeşil alan miktarı 70 bin metrekareye yükselecek. Turgut Özal Mahallesi'nde de park yapım çalışmalarına hız veren belediye, biri 13 bin 700, diğeri ise 14 bin 750 metrekare olmak üzere iki yeni parkta çalışmalarına devam ediyor. Yine Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de 17 bin metrekare alanda park yapım çalışmaları hızla sürüyor. İçerisinde oturma alanları, kamelyalar, koşu yolları, fitness ve çocuk oyun alanları, süs havuzları yer alacak yeni parklar, genç-yaşlı 7'den 70'e herkesin buluşma noktası olacak. 



Sabah


Geri Dön