26 / 04 / 2024

Yenimoda Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Yenimoda Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Eroğlu  Yapı'nın Büyükçekmece'de hayata geçirdiği Yenimoda Evleri'nde  ortalama metrekare fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor...



 2010"da geliştirdiği projelerle sektörde ön plana çıkan Eroğlu Yapı hızlanan ivmesini 2011 yılında da devam ettiriyor.   Eroğlu Yapı son olarak Büyükçekmece"nin en kıymetli mevkiinde yer alan, 145 konutluk ˜Yenimoda Evleri" œbutik projesini satışa çıkarıyor. şžehrin içinde sahil kasabası huzuru sunmanın hedeflendiği Yenimoda Evleri"nin tanıtımı için 19 Ocak 2011 çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu firmanın 2011 hedeflerini anlatırken Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer yeni butik projelerini anlattı.
 
2010 yılında projelerine hız kazandıran Eroğlu Yapı, sektörün klişelerini değiştirmeye devam ediyor. Hem Marmara Denizi"ni hem de Büyükçekmece Gölü"nü kapsayan, önü kapanamayacak panoramik manzaraya sahip, Büyükçekmece"nin en kıymetli bölgesi Gürpınar Albatros Mevkii"nde inşaatı gerçekleştirilen Yenimoda Evleri ile butik bir projeye imzasını atıyor.

Yenimoda Evleri"nin tanıtımı için basın mensuplarıyla bir araya gelen Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Eylül 2010"da satışa sundukları œİstanbul Lounge projesinin ardından bu ivmeyi 2011"de de sürdürmeyi hedeflediklerini açıkladı.

İnşaat süresi maksimum 24 ay, hedef œerken teslim
Nurettin Eroğlu, 145 konutlu, az katlı ve/veya müstakil bir yapılanma ile gerçekleştirilen projenin 67 metrekare (1+1) ile 432 metrekare (5+1) arasında değişen büyüklüklerde dairelerden oluştuğunu belirtti. şžehrin içinde sahil kasabası atmosferinin hedeflendiği Yenimoda Evleri"nin inşaat çalışmalarının Eylül 2010"da başladığını belirten Eroğlu, projenin inşaat süresinin 24 ayı geçmeyeceğini, hedeflerinin œerken teslim olduğunu açıkladı.

Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ise konuşmasında Yenimoda Evleri sakinlerinin œyeni Moda"da yeni bir hayata başlayacaklarını belirterek, tüm ankastre ve beyaz eşyaların da konut fiyatının içerisinde yer aldığına değindi. Ortalama metrekare fiyatı 2.500 TL/m2 olan dairelerin en küçüğünün   (67 m2, 1+1) 140.000 TL, en büyüğünün ise (432 m2, 5+1) 1.100.000 TL"den satışa çıkacağını, deniz manzarasına ve gün batımına en hakim dairelerin fiyatının da 3.500 TL/m2 olduğunu açıkladı. 18 bin 800 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Yenimoda Evleri'nin toplam inşaat alanının ise 35 bin metrekareyi bulduğuna değinen Kızılsencer, Yenimoda Evleri"nin farklı daire seçenekleriyle her beğeniye uygun olduğunu sözlerine ekledi.

Ocak ayı lansman kampanyasında peşinat vade farksız öteleniyor...
Ocak ayında projenin lansmanına özel olarak peşinat öteleme imkanı sunuluyor. Eroğlu Yapı bu butik projesinde de œFiyatlara Herşey Dahil sloganına devam ediyor. Fiyatlara KDV (%1-18), tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri ile salon kliması, ankastre ocak, ankastre bulaşık makinesi, fırın, davlumbaz ve portmanto dahil.

Sakinlere en büyük hediye: Emsalsiz güneş batışı
Eroğlu Yapı, Yenimoda Evleri sakinlerine şehrin imkanlarından fedakarlık etmeden tatil keyfi tadında bir yaşam sürmelerini sağlayan pek çok olanak sunuyor. Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü arasında yer alan özel konumu ile İstanbul"un birçok yerinden izlenmesi pek de mümkün olmayan güneş batışı bunlardan sadece biri. Hem çalışan aile üyeleri hem de çocuklar için kışlık ev düzeninde yazlık ev keyfi sunan Eroğlu Yapı"nın butik projesi Yenimoda Evleri"nde anneler; çocukları bahçede güvenle vakit geçirirken, denize ve göle bakan salon veya teraslarında misafirlerini ağırlayabilecek. Ankastre beyaz eşyaları ile birlikte teslim edilen geniş ve ferah mutfaklar, aileler için projenin öne çıkan bir diğer özelliği. Projenin, Hadımköy Sanayi Sitesi başta olmak üzere merkezi iş alanlarına yakın olması sayesinde babalar, mesai bitimi ile birlikte, aileleriyle keyifli vakit geçirecekleri tatil ortamına kavuşabilecekler.

Eroğlu Yapı diğer projelerinde olduğu gibi Yenimoda Evleri"nde de çocuklar için güvenli eğlence alanları oluşturuyor. Projede güvenle oynayabilecekleri yeşil alanlar, oyun parkı başta olmak üzere çocuk olmanın doyasıya tadını çıkarabilecekleri farklı sosyal aktivite alanları mevcut.

Binicilik ve sörf tesislerine yakın...
Aybars Kızılsencer, Eroğlu Yapı tarafından œbutik proje konsepti olarak tasarlanan Yenimoda Evleri"nin büyük alışveriş merkezleri, okullar ve sağlık merkezleri ile TEM ve E5˜e de oldukça yakın olduğunu, şehre ulaşımın dakikalar aldığını vurgularken; Yenimoda Evleri"nin hemen yanı başında binicilik ve sörf okullarının yer aldığını da sözlerine ekledi.

Eroğlu Yapı Hakkında
Eroğlu Yapı; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul projeleri konularında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu 1997 yılından 2005 yılına kadar 100 bin metrekarenin üzerinde fabrika ve ofis inşaatı gerçekleştiren Eroğlu Yapı, 2006 yılında dünya ve Türkiye"deki gayrimenkul değişim hareketini yakalamak, toplumun yaşam kalitesine değer katacak projeler yaratmak fikriyle yeniden yapılandırılmıştır.
2006"dan bugüne kadar geçen süre içerisinde Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Tekirdağ ve Bursa"da projeler geliştiren Eroğlu Yapı"nın önümüzdeki 3 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarındaki projelerin toplam büyüklüğü 1 milyon metrekareyi aşmaktadır.
Kasım 2008"de açılan Tekira Alışveriş Merkezi"ni hayata geçiren Eroğlu Yapı, başladığı projeleri 3 yıl içerisinde tamamlayarak yaklaşık 1 milyar dolarlık iş hacmine ulaşmayı hedeflemektedir.
12 yılı aşan deneyim, sektöründe sözü dinlenen değerli uzman ve çalışanlarıyla sektörün klişelerini değiştirecek ve yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır.

444 37 97

www.erogluyapi.com.tr

Basında yer alan diğer haberler:

Ayda bir proje tanıtacak
Tekstil sektörüne ek olarak dört yıl önce inşaatçılık sektörüne giren Eroğlu Yapı, geçtiğimiz yılın son aylarında satışa çıktığı Halkalı"daki 757 konutluk İstanbul Lounge projesinden sonra şimdi de Büyükçekmece"de gerçekleştireceği 145 konutluk Yenimoda Evleri"yle görücüye çıktı.

Bu yılki ticari projelerini ˜her ay bir proje lansmanı" konsepti üzerine kurduklarını belirterek sözlerine başlayan Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, bir kısmı devam eden toplam 10 projelerinde bir milyon 200 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde çalıştıklarını dile getirdi.

Yenimoda Evleri"nin 18 bin 800 metrekarelik alan üzerinde inşa edildiğini ve toplam inşaat alanının 35 bin metrekareyi bulduğuna değinen dile getiren Eroğlu, œMarmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü"nü gören bir arsa üzerinde geliştirilen butik bir proje. İnşaata geçtiğimiz yılın Eylül ayında başladık. şžehrin içinde sahil kasabası huzuru sunmanın hedefliyoruz diye konuştu.

2010 yılında projelerine hız kazandırdıkların dile getiren Eroğlu, œProjelerimizin bir kısmı devam ediyor. Kalanlarına da Haziran ayına kadar başlamış olacağız. Toplamda 1.5 milyar dolarlık bir yatırım söz konusu. Bu yatırımlar ile bizde inşaat sektöründe önemli bir oyuncu olduğumuzu kanıtlıyoruz. çünkü kısa bir süre için Türkiye"de inşaat sektöründe ilk üçe girmeyi hedefliyoruz diye konuştu.

Aynı zamanda yurtdışındaki faaliyetlerine ek olarak Musır, Fas ve Rusya gibi ülkelerde inşaat yatırımları da olduğunu dile getiren Eroğlu, œBu ülkelerde önce müteahhit, sonrada yatırımcı olmayı hedefliyoruz. Örneği Mısır"da iplik ve gömlek üretmek üzere 300 bin metrekarelik bir yatırım yapıyoruz dedi.

Eroğlu"ndan sonra söz alan firmanın Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ise sektörün klişelerini değiştirmeye devam ettiklerinin vurgulayarak Büyükçekmece"nin kıymetli bir bölgesi olan Gürpınar Albatros Mevkii"ndeki Yenimoda Evleri ile butik bir projeye imzasını attıklarını kaydetti.

İnşaat süresinin en fazla 24 ay olduğunu belirten Kızılsencer ise konuşmasında tüm ankastre ve beyaz eşyaların da konut fiyatının içerisinde yer aldığına değindi. Ortalama metrekare fiyatın 2 bin 500 TL olan konutların 3 bin 500 TL"ye kadar yükseldiğini belirten Kızılsencer, œKonutların en küçüğü en küçüğünün   (67 metrekare, 1+1) 140.000 TL, en büyüğünün ise (432 metrekare, 5+1) 1.100.000 TL"den satışa çıkacağını dile getirdi.

Peşinat öteleniyor
Eroğlu Yapı yeni satışına başladığı projede Ocak ayına özel olarak bir kampanya düzenliyor.   Kampanyanın ilk özelliği peşinatın vade farksız olarak ötelenmesi. Diğer ayırt edici özellik ise œFiyatlara Herşey Dahil sloganı. Bu slogan ile Eroğlu Yapı fiyatlara KDV (%1-18), tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri ile salon kliması, ankastre ocak, ankastre bulaşık makinesi, fırın, davlumbaz ve portmanto dahil ediyor.

Binicilik ve sörf tesislerine yakın...
Aybars Kızılsencer, Eroğlu Yapı tarafından œbutik proje konsepti olarak tasarlanan Yenimoda Evleri"nin büyük alışveriş merkezleri, okullar ve sağlık merkezleri ile TEM ve E5˜e de oldukça yakın olduğunu, şehre ulaşımın dakikalar aldığını vurgularken; Yenimoda Evleri"nin hemen yanı başında binicilik ve sörf okullarının yer aldığını da sözlerine ekledi.


Geri Dön