24 / 04 / 2024

Yenişehir'de arsa ve konut fiyatları arttı!

Yenişehir'de arsa ve konut fiyatları arttı!

Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, Bursa Yenişehir'de arsa ve konut fiyatlarının yükseldiğini açıkladı.



Havalimanı, hızlı tren ve yeni yapılacak olan Otomotiv Test Merkezi ile birlikte Bursa'nın Anadolu ve Avrupa'ya açılan kapısı olma niteliğini kazanacak olan Yenişehir ilçesi, arsa ve konut fiyatlarının değer kazanması ile yatırımcıların yeni gözdesi oluyor. Yenişehir'in İstanbul,  İzmir  Otoyolu projesinin etkisini olumlu anlamda hissedeceğini dile getiren Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, yatırımcılara Yenişehir ile ilgili önemli tüyolar verdi. İloğlu, "Bursa'yla alakalı genel kanı, şehrin batıya doğru büyüyeceği yönünde ancak bizler önümüzdeki dönemde otoyol projesinin yanı sıra Otomotiv Test Merkezi'nin de yapılmasıyla Yenişehir'in değerinin artıracağını düşünüyoruz" dedi. Yenişehir'in Gemlik Limanı'na yakın olması sebebiyle de önem kazandığını ifade eden İloğlu, "Yatırımcılarımıza hızla gelişen ve büyüyen Yenişehir'in yatırım için doğru adres olduğunu söyleyebiliriz" görüşünü dile getirdi.


BİLİNÇLİ YATIRIM ÖNEMLİ

Gayrimenkulü Türk halkının geleneksel yatırım aracı olarak tanımlayan İloğlu, "Toprak, her daim yatırımcısını mutlu eden bir nimettir. Ancak bilinçsizce yapılan yatırımları bu kapsama almıyoruz. Çünkü yatırım bazı parametreler dikkate alınarak yapılırsa kazandırır. Biz de müşterilerimizin yatırımlarının değer kazanması için öngörülerimizi kendileriyle paylaşıyor, onları Yenişehir'e yönlendiriyoruz" dedi. Mevcut durumda Yenişehir'deki arsa ve arazi fiyatlarının düşük seviyelerde olduğunu kaydeden İloğlu, "Kısa ve orta vadede Yenişehir'de fiyatların daha da artacağını söyleyebiliriz. Gerek konut, gerekse sanayi yatırımlarına fazlasıyla olanak sağlayan bir bölge olan Yenişehir, Bursa'nın en önemli cazibe merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.


Sabah 


Geri Dön