19 / 04 / 2024

Yenişehir'de trafik olmaması için çözüm olarak ne düşüldü?

Yenişehir'de trafik olmaması için çözüm olarak ne düşüldü?

7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir'de trafik olmaması için çözüm olarak ne düşüldü sorusuna sahilde ve imar bölgesinde 50 metre genişliğe sahip 8 şeritli yollar yapılacak yanıtı veriliyor



İstanbul'da 50 milyar dolar yatırım belediyle kurulacak olan Yenişehir'de trafik olmaması için çözüm olarak ne düşüldü sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Yenişehir projesinde serbest bölge, camii, küçük tekneler için marina, gösteri merkezi, kültür merkezi, müze ve sergi alanları, park ve rekreasyon alanları bulunacak.


Yenişehir'de trafik olmaması için çözüm olarak ne düşüldü?

Yenişehir'de trafik olmaması için çözüm olarak ne düşüldü sorusuna 8 şeritli yollar yanıtı veriliyor. Projede sahilde ve imar parsellerinin olduğu alanda 50 metre genişliğe sahip 8 şeritli yollar yapılacak. Yolların altına otopark inşa edilecek olan projede park sorunu da olmayacak.


Toplam 453 milyon metrekare alan üzerine yayılan Yenişehir projesi havaalanı, yollar, yeşil alanlar, Kanal İstanbul, Bahçeşehir ve Ispartakule, imar parsellerinden meydana geliyor. Projenin tepelerine 460 adet yapı, eğimli alana ise apartmanlar, teras evler ve villalar inşa edilecek.



60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız


Kanal İstanbul projesinin videosu için tıklayınız


Yenişehir de trafik olmaması için çözüm olarak ne düşüldü?


Geri Dön