27 / 04 / 2024

Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak?

Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak?

Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 146 milyon metrekare yeşil alanın yer aldığı projede serbest bölgeler, kültür merkezi ve marinalar bulunuyor.



453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yenişehir projesi tamamlandığında 7.5 milyon kişilik nüfusa sahip olacak. Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim.


10 köprüden oluşacak projede 146 milyon metrekare yeşil alan ve 167 milyon metrekare imar parseli bulunacak. Projede yollar 8 şeritli tasarlandı. 


50 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilecek olan Yeni Şehir projesinde 108 milyon metrekare yollar ve 78 milyon metrekare havalimanı olacak. 


Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak?

Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak sorusunun yanıtı şu şekilde yanıtlanıyor: Kanal boyunca uzanan yeşil ve rekreasyon alanlarının uygun kısımlarında Boğaz'da ve Türkiye'de yer alan saray, yalı, konak gibi yapıların benzerleri inşa edilecek ve bu muhteşem manzara turizmin hizmetine sunulacak.


60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız


Yenişehir de turizm açısından neler bulunacak?


Geri Dön