29 / 03 / 2024

Yenişehir'deki apartmanlar kaç katlı olacak?

Yenişehir'deki apartmanlar kaç katlı olacak?

Yenişehir'deki apartmanlar kaç katlı olacak sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede serbest bölge, camii, küçük tekneler için marina, gösteri merkezi, kültür merkezi, müze ve sergi alanları, park ve rekreasyon alanları yer alıyor



7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir'deki apartmanlar kaç katlı olacak sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 


Yeni Şehir projesi 78 milyon metrekare havaalanı, 30 milyon metrekare Kanal İstanbul, 33 milyon metrekare Ispartakule ve Bahçeşehir, 180 milyon metrekare yollar, 167 metrekare imar parselleri ve 146 milyon metrekare ortak yeşil alan olmak üzere toplam 453 milyon metrekare alan üzerine kurulacak.


Yeni Şehir projesinde ulaşım için 8 şeritli yollar yapılacak. Bu yolların alt kısımlarına sahilde 150 bin araçlık, imar parselleri bölgesinde ise 160 bin araçlık otoparklar inşa edilecek.


Yenişehir'deki apartmanlar kaç katlı olacak?

Yenişehir'deki apartmanlar kaç katlı olacak sorusuna 14 kattan başlayarak 2 kadar azalacak yanıtı veriliyor. Projede yer alan apartmanlar Yenişehir'in tepesi ile kanal alan arasında kalan yamaç bölgede inşa edilecek.


İstanbul Yeni Şehir projesinde serbest bölge, camii, küçük tekneler için marina, gösteri merkezi, kültür merkezi, müze ve sergi alanları, park ve rekreasyon alanları bulunuyor.



60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız


Kanal İstanbul projesinin videosu için tıklayınız


Yenişehir deki apartmanlar kaç katlı olacak?


Geri Dön