26 / 04 / 2024

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak?

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak?

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Yüksek kısımlarda 100 metre aralıklarla inşa edilecek 460 gökdelenin yanı sıra projede apartman, teras ev ve villa yer alacak.



453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yeni Şehir projesinde toplam nüfus 7.5 milyon olacak. Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Projede 146 milyon metrekare yeşil alan ve 167 milyon metrekare imar parselinin yanı sıra 108 milyon metrekare yollar ve 78 milyon metrekare havalimanı olacak. 


Yeni Şehir projesinde 10 köprü bulunacak. 50 milyon dolarlık yatırım bedeli yükselecek olan Yeni Şehir projesinde yollar trafik olmaması için 8 şeritli tasarlandı. 


Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak?

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtı şu şekilde belirlendi; Projedeki apartmanlar tepe noktadan kanala doğru eğimli yamaçlarda konumlandırılacak. Projedeki apartmanlar 2 ila 14 katlı tasarlanacak. 


Ayrıca apartmanlar dışında tepelerde 100 metre aralıklarla 460 gökdelen yer alacak. Projede villalar ve teras evler de bulunacak. 


Projenin diğer alanlarında ise serbest bölge, cami, çarşı, aş evi, 210 bin araç kapasiteli otopark, otel, marina, kültür merkezi ve turistik alanlar yer alacak. 


60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız

Yenişehir deki apartmanlar nerede yer alacak?



Geri Dön