25 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy nerede?

Yenitepe Kadıköy nerede?

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Yenitepe Kadıköy nerede sorusunun yanıtı detaylı bir biçimde haberimizin içinde yer alıyor



Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat'ın beraber hayata geçirdiği ve bugün tanıtımını yaptığı  Yenitepe Kadıköy  projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm alanında Fikirtepe'de yer alıyor. Yenitepe Kadıköy nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


Toplamda 30 bin metrekarelik arsa ve 200 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Yeni Tepe Evleri'nde 1100 konut ile 25 bin 700 metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Karma proje olarak yükselen Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesi kapsamında ticari üniteler, konutlar ve ofisler yer alıyor. 


Yenitepe Kadıköy nerede?


80 metrelik binalardan oluşan Yeni Tepe Evleri Kadıköy'de konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor. Sosyal tesis alanı toplamda 2500 metrekare olan ve Mimar Murat Tabanlıoğlu'nun mimari imzasını taşıyan Yeni Tepe Kadıköy Evleri'nde 4 blok bulunuyor. Projedeki konutların alanları 61 ila 302 metrekare arasında değişiyor. Yeni Tepe Fikirtepe'de konutlar 1+1'den 4+1'e kadar çeşitlilik gösteriyor. 


Yenitepe Kadıköy nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; proje metro ve metrobüs gibi ulaşım araçlarına oldukça yakın yürüyüş mesafesinde konumlandırılıyor. Çamlıca, İstanbul Boğazı ve Tarihi Yarımada  manzarasına sahip konutlardan meydana gelecek olan Yenitepe Fikirtepe, E5, metrobüs, metro, sahil yolu ve çevre yolu gibi birçok alternatif kolay yol bağlantıları sunuyor. 


Yenitepe Kadıköy nerede?


Yenitepe Kadıköy nerede?

Asya'dan Avrupa'ya geçiş bağlantı yolları üzerinde, Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de yer alan Yenitepe Evleri İstanbul'da D-100 Karayolu ve Çevre Yolu'nun yanı sıra metro, metrobüs ve E-5'ten geçen tüm toplu taşıma araçlarına yürüyerek ulaşım sağlanıyor. 


Telefon: 0 216 576 49 50

Web Adresi: http://www.nuhogluinsaat.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön