16 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy'ün ilk adası için ruhsat alındı!

Yenitepe Kadıköy'ün ilk adası için ruhsat alındı!

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe'deki projesi Yenitepe Kadıköy'ün ilk adası için ruhsatı aldı. Projenin ikinci adasında ise çalışmaların önümüzdeki günlerde başlatılması bekleniyor. Proje Nuhoğlu İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor.



TABANLIOĞLU İMZASI 

Tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yürütülen 3 kat baza ve 21 katlı 4 adet bloktan oluşuyor. 24 ayda tamamlanması planlanan projede konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor. 

Projede ikinci adada mimari proje İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onay süreci tamamlandı. Önümüzdeki günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ruhsat sürecinin de tamamlanarak 2'nci adada yıkım, kazı ve iksa çalışmalarına başlanması planlanıyor. Kat sahiplerinin boşalttığı adada, 1 yıllık peşin kira ödemeleri de yapılmaya başlandı. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan karma projenin 3 kat baza ve 21 katlı 4 adet blok bulunuyor. Büyüklükleri 67-250 metrekare arasında değişen 1+0,1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan 1100 konuta sahip 'Yenitepe Kadıköy' Anadolu Yakası'nın merkezi lokasyonu Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm sürecine de öncülük edecek. 


70 FARKLI SEÇENEK 

Projede ev sahibi olmak isteyenlere 70 farklı fiyat ve ödeme seçeneği sunuluyor. Dolayısıyla müşteriler, farklı fiyat seçenekleri oluşturan tablodan, evinin fiyatmı kendisi belirliyor. 

Üstelik peşin alımlarda da yüzde 20 peşin indirimi sunuluyor. Minimum yüzde 15 peşinat ile yüzde 0 faizli 50 aya kadar vade imkanı da bulunuyor. Banka kredisi ile 120 aya kadar vade uzatüab iliyor. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Yenitepe Kadıköy ile kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden birini inşa edeceklerini, bunun sadece Nuhoğlu grubu için değil, Türkiye için önemli bir proje olduğunu söyledi. Ali Nuhoğlu sözlerine şöyle devam etti, "Yenitepe Kadıköy modern şehircilik sorumluluğu ve bölgenin yeni çehresiyle bütünlük sağlayacak şekilde yükselecek. 

5 yü içinde 1.5 milyon metrekare alanda 40-50 bin konutun yer alacağı Fikirtepe, İstanbul'un merkezinde modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşüayan modern bir semt halini alacak" diye konuştu. 


'DÖNÜŞÜMDE ÖNCÜ OLACAĞIZ' 

Fikirtepe'nin İstanbul'un en önemli caddelerinin ışığını tek bir semte toplayacağını da belirten Nuhoğlu, "İnsanların sokağı soluyacağı, eğlence merkezleri, alışveriş mekanlarından oluşan yepyeni bir semt doğacak. Biz de Nuhoğlu İnşaat olarak bölgeye öncülük edeceğiz" açıklamasmı yaptı. 


Posta Emlak


Geri Dön