24 / 04 / 2024

Yeşil bina sertifikalı projeler zirveye oynuyor!

Yeşil bina sertifikalı projeler zirveye oynuyor!

Teknoloji ve konforu harmanlayarak geleneksel yapılaşma algısına yepyeni bir bakış açısı getiren marka projeler ve yeşil bina sertifikalarıyla donatılmış projeler, tercih sırasında zirveye oynuyor.




Teknoloji ve konforu harmanlayarak geleneksel yapılaşma algısına yepyeni bir bakış açısı getiren marka projeler ile A + ofislerin en önemli özelliklerinden biri de "doğaya saygı" misyonu üzerine kurgulanmaları. Bu anlamda sürdürülebilirlik felsefesi ve uluslararası yeşil bina sertifikalarıyla donatılmış projeler, tercih sırasında zirveye oynuyor. 


Hem tüketicisinin cebine dost bir yaklaşım sergileyen hem de çevreyi koruma amacıyla yola çıkan bu tip binalarda aydınlatma tasarımları ve varlık sensörleri, üstün verimlilik anlayışını beraberinde getiriyor. 

Bilişimin bu son ürünleri, ışık kirliliğinin önüne geçerken enerji tüketimini de azaltıyor. Aynı yaklaşım, su tüketimi için de geçerli. Binalarda kullanılan perlatörlü ve fotoselli armatürler, doğal kaynakları giderek azalan dünyamızda gereksiz su sarfiyatının önüne yeşil bir barikat çekiyor. 


Dolayısıyla, sürdürülebilirlik konseptinin ve farkındalığının, yakın gelecekte tüm marka projelerin olmazsa olmazına dönüşeceği düşünülüyor. 



Sabah




Geri Dön