19 / 04 / 2024

Yeşil GYO Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeşil GYO Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüme giriyor!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini alan Yeşil GYO son ve 4. etabı ile ön plana çıkıyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Yeşil GYO Gaziosmanpaşa bölgesinde dönüşüme başlayacak.



Yeşil GYO imzasıyla Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük konut projesi olarak yükselen Innovia 4. etapta satış süreci devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Yeşil GYO Gaziosmanpaşa bölgesinde dönüşüme başlayacak. 


Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini alan Yeşil GYO son ve 4. etabı ile ön plana çıkıyor. Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük konut projesi Innovia'da bugüne kadar 9 bin konut teslim edilirken, toplamda 13 bin konut satıldı.


Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen Innovia'da 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler bulunuyor. 14 bin konuttan meydana gelen Innovia'da 4. etap satışları sürüyor. Devlet desteği olmadan inşa edilen Innovia'nın 4. etabında 5 bin 802 daire yer alıyor. 


Gaziosmanpaşa'da dönüşüm başlayacak

Konut projelerine devam edecek Yeşil GYO Topkapı, Levent ve Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm için çalışacak.


Innovia Konutları hakkında

Daire büyüklüklerinin 49 ile 135 metrekare arasında dizayn edildiği projenin 4. etabında 5 bin 802 daire yer alıyor. Innovia'nın sosyal alanları arasında; voleybol, basketbol, tenis kortları, spa ve masaj alanları, yüzme havuzu, parti evi, koşu ve yürüyüş parkurları mevcut.


Web adresi : www.innovia.com.tr 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


Geri Dön