26 / 04 / 2024

Yeşil GYO Innovia 4 ile Innovia Online!

Yeşil GYO Innovia 4 ile Innovia Online!

Yeşil GYO, bugün görücüye çıkardığı Innovia 4 projesi ile sektörde bir ilk olan Innovia Online sistemini de tanıttı. Yeşil GYO Innovia 4 evlerinde ve son etapta yer bulunacak Innovia Online  güçlü bir iletişim platformu... İşte Innovia Online sistemi...



Yeşil GYO 'nun Türkiye 'de ilk kez hayata geçirdiği Innovia Online sistemi ve internet alt yapısı ile site sakinleri teknolojiyi diledikleri gibi kullanacak. Innovia Projesinde Innovia Online adlı portal vasıtasıyla site sakinleri, site yönetimi ve diğer site sakinleri ile iletişim kurabilmekte ve Innovia projesindeki sosyal imkanları en iyi şekilde değerlendirebilmektedir.

Innovia Online, teknolojinin sunduğu olanaklardan maksimum düzeyde yararlanma imkanı sunan benzersiz bir olanak. Sosyal imkan, faaliyet ve etkinliklerin kullanımı ve yönlendirilmesini sağlayan Innovia Online, site sakinlerinin birbirleriyle ve site yönetimiyle arasındaki tüm organizasyonu sağlayabilecek güçlü bir iletişim platformu.

Innovia Online ile yeni dostluklar ve ticari ilişkiler kurulabilmekte ve site içi hayatı kolaylaştıracak yeniliklerden yararlanılabilmekte. İlk kez bir yaşam merkezinde, site içi haberleşmeyi kolaylaştıracak böylesi bir sistem bulunmakta. Her konutta bulunan Innovia Online, etkin bir iletişim ve alışveriş portalı ayrıcalığı sağlamaktadır.

Bu sistemden site sakinleri nasıl faydalanıyor

1. Site Yönetimi ile her türlü iletişim kurabilme ayrıcalığı

2. Site Yönetiminden gelen duyurular ve bilgilendirmelere anında ulaşabilme özelliği

3. Sitedeki tüm sosyal olanaklar ile ilgili rezervasyon işlemleri

4. Diğer site sakinleri ile iletişim kurma imkanı

5. Diğer site sakinleri ile ortak etkinlik grupları kurma imkanı

6. Diğer site sakinleri ile ticaret yapma imkanı

7. Site market, restaurant, cafe ' den sipariş verebilme imkanı

8. Taksi çağırabilme özelliği

9. Kamera sistemi ile tüm ortak alanların, oyun parkları ve oyun alanlarının izlenebilmesi

10. Diğer olanaklar.

Innovia Projesinde her konutta Fiber altyapı ve özel donanımlar vasıtası ile 10 MB hızında internet kablolu ve kablosuz olarak bulunmakta. Dolayısı ile dairelerde Modem kullanımına dahi ihtiyaç duyulmamakta. Ayrıca Innovia Projesinde parklar v.b genel mekanlarda kablosuz internet mevcut ve site sakini kendi şifresi ile site içinde her yerden internete bağlanabilme avantajına sahip. Online sistem ile site içindeki tüm sosyal mekanlar kamera sistemiyle izlenebildiği için güvenlik anlamında da destek sağlamakta.

Yeşil GYO, Innovia 4 ile ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açarken, sizi hayallerinizin bir adım ötesine taşıyor …

www.innovia.com.tr

www.yesilgyo.com


Geri Dön