25 / 04 / 2024

Yeşil GYO İnnovia projeleri!

Yeşil GYO İnnovia projeleri!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia 4

Yeşil GYO İnnovia projeleri 4 etaptan meydana geliyor. Yeşil GYO İnnovia projelerinin birinci, ikinci ve üçüncü etaplarında satışlar tamamlandı ve yaşam başladı. İnnovia 4 projesinde ise konut satışları devam ediyor....




Yeşil GYO İnnovia projeleri, Beylikdüzü'nde yer alıyor. 4 etaptan meydana gelen  Yeşil GYO  İnnovia projelerinin birinci, ikinci ve üçüncü etaplarında satışlar tamamlandı ve yaşam başladı.  İnnovia 4  projesinde ise konut satışları devam ediyor. 


Yeşil GYO İnnovia projelerinde son 4 yılda toplam 8 bin 100 daire teslim etti. Konforlu ve eksiksiz yaşam konseptiyle planlanan İnnovia projesinde yaşam, keyifle devam ediyor.


Yeşil GYO İnnovia 1!

Her ihtiyacı karşılayacak sosyal tesisi, farklı spor olanakları, yüzme havuzu, mükemmel çevre düzeni, çim ve koru alanı, yürüme, koşu ve bisiklet yolları ile İnnovia 1, yüzde 85 yeşil alan ve doğal güzelliklere ayrılan 61 bin metrekare alan üzerinde 19 katlı 7 bloktan meydana geliyor.


Yeşil GYO İnnovia 2!

Yüzde 75'i yeşil alan, göletler, şelaleler, geniş sosyal ve spor olanakları, açık kapalı yüzme havuzları, fitness ve sauna, tenis, basket ve voleybol sahaları, çocuk oyun ve park alanları İnnovia 2'de bulunuyor. 110 bin metrekare alan üzerine 3 bin 682 konuttan oluşan İnnovia 2'de, 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.


Yeşil GYO İnnovia 3!

Innovia 3. etapta bahçeler, süs havuzları, şelaleler, yüzme havuzları, spa ve terapi odaları, basketbol, tenis kortları ve buz pateni pisti yer alıyor. 


Yeşil GYO İnnovia 4!

Yeşil GYO İnnovia 4 etabında konut satışları sürüyor. Diğer üç etabında yaşamın başladığı Beylikdüzü İnnovia projelerinde 4. etabın ise 2015 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İnnovia 4 projesinde daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İnnovia 4 fiyatları 109 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İnnovia 4. etapta ödemeler Yeşil GYO bünyesinde 100 ay faizsiz olarak yapılabiliyor. İnnovia 4. etapta fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Yeşil GYO İnnovia Suites Beylikdüzü!

Innovia Suites Beylikdüzü, 5 yıldızlı otel konseptinde, akıllı bina alt yapısı ve farklı tipte daire seçenekleriyle 800’den fazla yaşam alanından oluşan, rezidans projesidir. İnnovia Suites Beylikdüzü'nde mağazalar, kafeler, restoranlar, açık ve kapalı havuzlar, spor salonları, spa, hamam ve sauna gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


İnnovia Beylikdüzü Atatürk Havalimanı’na 23 kilometre, yeni havalimanına 25 kilometre, Kanal İstanbul Projesi’ne ise sadece 4 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İnnovia Suites Beylikdüzü'nde 15 günlük konut tapusu 24 bin liraya alınıyor. Yüzde 10 oranında kira getirisine sahip olan projede yüzde 40 peşinat verildikten sonra kalan tutar 18 aya kadar taksilendirilebiliyor. Beylikdüzü İnnovia Suites teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi.


Yeşil GYO İnnovia Suites Tuzla!

İnnova Tuzla projesi İçmeler bölgesinde yükseliyor. İnnova Suites Tuzla projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, spa ve sauna merkezi, masaj salonları, buhar ve tuz odaları, doktor denetimde sağlık kürleri gibi olanaklar sunuluyor. İnşaatı devam eden İnnovia Suites Tuzla projesinin 2014 yılında hizmete girmesi bekleniyor. İnşaatı devam eden İnnovia Suites Tuzla - İçmeler Projesi Haziran 2014’de hizmete geçecektir.


Yeşil GYO PES sistemi!

PES; Premium Emlak Sistemi, Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev alınmasına yardımcı olan aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modelidir. Premium Emlak Sistemi sayesinde Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor. Innovia Suites projesine 24 bin TL’lik yatırım yapıyorsunuz ve karşılığında size 15 günlük tapu veriliyor. Yeşil GYO, bu 24 bin TL’lik yatırımınız karşılığında size her yıl bu yatırımın yüzde 10’u kadar kira geliri veriyor. Yani 1 yıl sonunda cebinize 2.400 TL giriyor. Yeşil GYO, her yıl bu geliri yüzde 2.5 arttırma garantisi veriyor. Eğer 3 yıl boyunca yatırımınızı elinizde tutarsanız, 3. Yıl sonunda Yeşil GYO bu 24 bin TL’lik yatırımınızı size Yeşil GYO’nun diğer konut projelerinde 48 bin TL olarak kullanma imkanı sunuyor. Ayrıca bu 24 bin TL’lik yatırım, size diğer Yeşil GYO projelerinde 5 bin TL’lik indirim sağlıyor. Yeşil GYO PES sisteminin geçerli olduğu projeler ise şöyle:

-Innovia 4. Etap

-Innovia Suites Beylikdüzü

-Innovia Suites Tuzla,

-Innovia Ispartakule

-Innovia Fikirtepe

-Innovia Suites Topkapı

-Innovia Villaları – Körfez

-Mist Rezidence –Dolapdere

-Mist Tower – Kağıthane

-İstanbul Tower – Levend

-Merkez Projesi – Zekeriyaköy

-Innovia Arifiye – Adapazarı


Yeşil GYO İnnovia 4 iletişim!

Telefon : 0212 414 08 00

Web adresi : www.innovia.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön