19 / 04 / 2024

Yeşil GYO PES Esenyurt!

Yeşil GYO PES Esenyurt!

Firma: Yeşil GYO

Proje: Premium Emlak Sistemi

Yeşil GYO PES Esenyurt kapsamında kampanyaya göre Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birikiminiz 3 sene içinde 2'ye katlanıyor. Projede 1+1 konut fiyatına 3+1 konut sahibi olabiliyorsunuz



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kampanyası olan PES ( Premium Emlak Sistemi)  Yeşil GYO  projeleri dışında aynı zamanda Yeşil GYO iştiraki olan projelerde de geçerli sayılacak. 


Yeşil GYO PES Esenyurt kapsamında yeni kampanyada Yeşil GYO birikiminiz 3 sene içinde 2'ye katlanıyor. Yani 1+1 konut fiyatına 3+1 konut satın alabiliyor ve de iki kat fazla kira geliri avantajlarına sahip oluyorsunuz. 


Yeşil GYO PES Esenyurt kampanyası kapsamında Innovia Suites projesinden 24 bin liralık bir peşinatla 15 gün tapu sahibi olabiliyorsunuz. Bütçenize göre dönem sayısını ya da lokasyon tercihinizi de değiştirebiliyorsunuz. Ödemeler yüzde 40 oranında peşin kalan kısım olarak yüzde 60'ı ise 18 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendiriliyor. 


Yeşil GYO PES Esenyurt kampanyası kapsamında ayrıca firma gayrimenkulünüzü kiralıyor ve otel konseptinde işletiyor. Yıllık size yüzde 10 kira geliri ödügyor. Ayrıca bu gelir her yıl yüzde 2.5 artıyor. 


Innovia Suites projesi kapsamında 24 bin TL'ye alınan gayrimenkul tarafından sağlanan yüzde 75 garantili kazanç ile tapunuz 42 bin TL değere ulaşıyor. Bu tapuyu firmanın tüm projelerinde takas edebilir ya da yeni bir daire için kullanabilirsiniz. 


Innovia Suites projesinde sahip olduğunuz ilk dönemin 15 günün ardından satın alacağınız her 2 dönem için 5 bin TL'lik indirimler kazanırsınız. Innovia Suites’in 63 dönemi için 5 bin TL, 5 dönemi için 10 bin TL ve de 7 dönemi için 15 bin TL olarak faydalanabilirsiniz. Böylelikle dönem sayınız arttıkça almış olduğunuz indirim de yıllık yüzde 10 oranında kira geliriniz de artar. 


Innovia Suites sahibi yaptığınız yakınlarınız sayesinde 5 bin TL'lik indirimden faydalanabiliyorsunuz. Sadece 3 yakınınızı Innovia Suites sahibi yaparak peşinat sonrası ödemelerinizi silebilir 24 bin TL'lik gayrimenkule yüzde 40 oranında (9 bin 600 TL) peşinat ödeyerek sahip olabilirsiniz. 


Yeşil GYO Pes iletişim

Telefon: 0850 333 7 737

Web Adresi: www.pes-sistem.com


projeye sor



Geri Dön