25 / 04 / 2024

Yeşil GYO PES ödemeleri nasıl yapılıyor?

Yeşil GYO PES ödemeleri nasıl yapılıyor?

Firma: Yeşil GYO

Proje: Premium Emlak Sistemi

Premium Emlak Sistemi ( PES ) uygulaması ile Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projeleri ve iştiraki olan tüm projelerde avantajlı yatırımlar sunuluyor. Yeşil GYO PES uygulamasında ödemeler nasıl yapılıyor?




Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın uygulaması PES ( Premium Emlak Sistemi) ile tüm  Yeşil GYO  projeleri ya da iştiraki olan projelerde geçerli. Yeşil GYO PES sistemi ile Yeşil GYO birikiminizi 3 yılda ikiye katlama fırsatı, 1+1 daire fiyatına 3+1 daire alma fırsatı, iki kat fazla kira geliri gibi avantajlar sunuyor.



1) Innovia Suites projemizden minimum 24 Bin TL ödeyerek 15 günlük bir gayrimenkul tapusunun sahibi olabilirsiniz. Bütçenize göre dönem sayınızı veya lokasyon tercihinizi değiştirebilirsiniz. Ödemelerinizin %40’ını peşin, kalan %60’ını ise 18 ay şirket bünyesinde 0 faizli senet sistemi ile yapabilirsiniz.



2) Yeşil GYO Satın almış olduğunuz gayrimenkulü sizden kiralar ve otel konseptinde işleterek size yıllık %10 kira gelirini temin ve garanti eder. Buna ek olarak, garantili kira geliriniz her yıl %2.5 oranında artar.


3) Innovia Suites’de sahip olduğunuz dönemler 3. yılında sizi altın gibi bir fırsatın da sahibi yapar. 24 Bin TL’ye almış olduğunuz gayrimenkulün size sağladığı %75 garantili kâr sayesinde 42 Bin TL değere ulaşan tapunuzu, Yeşil GYO’nun tüm projelerinde takas edebilir ve bir daire sahibi olmak için kullanabilirsiniz.


4) Innovia Suites’de sahip olduğunuz ilk dönemin (15 gün) ardından satın alacağınız her 2 dönem için 5.000 TL indirim kazanırsınız. İndirim tutarından, satın almış olduğunuz Innovia Suites’in 3 dönemi için 5.000 TL, 5 dönem için 10.000 TL ve 7 dönem için 15.000 TL olarak faydalanabilirsiniz. Böylece dönem sayınız arttıkça almış olduğunuz indirim yıllık %10 olan kira gelirinizi de arttırmış olur.



5) 5.000 TL tutarındaki indirimden yakınlarınızı da Innovia Suites sahibi yaparak faydalanabilirsiniz. Innovia Suites sahibi yaptığınız (minimum 2 dönem) her yakınınız için 5.000 TL indirim fırsatından faydalanabilirsiniz. Böylece sadece 3 yakınınızı Innovia Suites sahibi yaparak peşinattan sonraki tüm ödemelerinizi silebilir ve 24 Bin TL değerindeki gayrimenkule sadece %40 oranında 9.600 TL peşinat ödeyerek sahip olabilirsiniz.



Telefon: 0850 333 7 737

Web Adresi: www.pes-sistem.com


projeye sor



Geri Dön