25 / 04 / 2024

Yeşil GYO premium emlak sistemi ödeme planı!

Yeşil GYO premium emlak sistemi ödeme planı!

Firma: Yeşil GYO

Proje: Premium Emlak Sistemi

Yeşil GYO premium emlak sistemi ödeme planına göre Innovia Suites projesinden minimum 24 bin TL ödeyerek 15 günlük bir gayrimenkul tapusunun sahibi olunabiliyor. Bütçeye göre dönem sayısı veya lokasyon tercihi değiştirilebiliyor....




Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev almaya yardımcı olmak amacıyla geliştirmiş olduğu  Premium Emlak Sistemi  (PES), aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Yeşil GYO premium emlak sistemi ödeme planı ile Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor.


Yeşil GYO premium emlak sistemi ödeme planı ile Innovia Suites’de satın alınan dönem,  Yeşil GYO  tarafından  anında kiralanarak sizi düzenli ve sorunsuz bir gelirin sahibi yapıyor. 


Yeşil GYO premium emlak sistemi ödeme planı!


1) Innovia Suites projesinden minimum 24 Bin TL ödeyerek 15 günlük bir gayrimenkul tapusunun sahibi olunabiliyor. Bütçeye göre dönem sayısı veya lokasyon tercihi değiştirilebiliyor. Ödemelerin %40’ı peşin, kalan %60’ı ise 18 ay şirket bünyesinde 0 faizli senet sistemi ile yapılabiliyor.


2) Yeşil GYO satın alınan gayrimenkulü sizden kiralar ve otel konseptinde işleterek size yıllık %10 kira gelirini temin ve garanti ediyor. Buna ek olarak, garantili kira geliri her yıl %2.5 oranında artıyor.


3) Innovia Suites’de sahip olunan dönemler 3. yılında sizi altın gibi bir fırsatın da sahibi yapıyor. 24 Bin TL’ye alınan gayrimenkulün size sağladığı %75 garantili kar sayesinde 42 Bin TL değere ulaşan tapu, Yeşil GYO’nun tüm projelerinde takas edebiliyor ve bir daire sahibi olmak için kullanabiliyor.


4) Innovia Suites’de sahip olunan ilk dönemin (15 gün) ardından satın alınan her 2 dönem için 5.000 TL indirim kazanılıyor. İndirim tutarından, satın alınan Innovia Suites’in 3 dönemi için 5.000 TL, 5 dönemi için 10.000 TL ve 7 dönemi için 15.000 TL olarak faydalanma imkanı bulunuyor. Böylece dönem sayısı arttıkça almış olunan indirim yıllık %10 olan kira gelirini de arttırmış oluyor.


5) 5.000 TL tutarındaki indirimden yakınlarınızı da Innovia Suites sahibi yaparak faydalanabiliyorsunuz. Innovia Suites sahibi yaptığınız (minimum 2 dönem) her yakınınız için 5.000 TL indirim fırsatından faydalanabilirsiniz. Böylece sadece 3 yakınınızı Innovia Suites sahibi yaparak peşinattan sonraki tüm ödemelerinizi silebilir ve 24 Bin TL değerindeki gayrimenkule sadece %40 oranında 9.600 TL peşinat ödeyerek sahip ola imkanını yakalayabilirsiniz.


Yeşil GYO premium emlak sistemi iletişim!

Telefon: 0850 333 7 737

Web Adresi: www.pes-sistem.com


projeye sor



Geri Dön