29 / 03 / 2024

Yeşil GYO'dan Pes dedirten sistem: Premium Emlak Sistemi!

Yeşil GYO'dan Pes dedirten sistem: Premium Emlak Sistemi!

Firma: Yeşil GYO

Proje: Premium Emlak Sistemi

Yeşil GYO'dan Pes dedirten sistem: Premium Emlak Sistemi kapsamında 1 oda 1 salon daire fiyatına 3 oda 1 salon daire satın alabiliyor. Kampanya devam ediyor



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni kampanyası PES ( Premium Emlak Sistemi) hem  Yeşil GYO  projelerine hem de iştiraki olan projelere birçok fırsat sunuyor. Yeşil GYO'dan Pes dedirten sistem: Premium Emlak Sistemi ile Yeşil GYO birikiminiz 3 yılda ikiye katlanıyor. 


Yeşil GYO'dan Pes dedirten sistem:  Premium Emlak Sistemi  ile 1 oda 1 salon daire fiyatına 3 oda 1 salon daire satın alabiliyor, iki kat fazla kira geliri gibi avantaj sahibi olabiliyorsunuz. 


Yeşil GYO'dan Pes dedirten sistem: Premium Emlak Sistemi özellikleri!

1) Innovia Suites projesinden 24 bin TL ödeyen 15 gün gayrimenkul tapusu sahibi oluyor. Bütçenize göre dönem sayısı ya da lokasyon tercihinizi değiştirebiliyorsunuz. Ödemeler yüzde 40 peşin, kalan yüzde 60'ı 18 ay faizsiz şirket bünyesinde yapılıyor. 


2) Yeşil GYO aldığınız gayrimenkulü kiralar otel konseptinde işletir yıllık size yüzde 10 kira geliri temin eder. Ayrıca garantili kira geliriniz her yıl yüzde 2.5 artar. 


3) Innovia Suites’de 24 Bin TL’ye almış olduğunuz gayrimenkulün size sağladığı yüzde 75 garantili kazanç sayesinde 42 bin TL değere ulaşan tapunuzu, Yeşil GYO’nun tüm projelerinde takas edebilirsiniz. Dilerseniz bir daire almak için de kullanabilirsiniz. 


4) Innovia Suites’de sahip olduğunuz ilk dönemin yani 15 günün ardından satın alacağınız her 2 dönem için 5 bin TL indirim kazanırsınız. İndirim tutarından, satın almış olduğunuz Innovia Suites’in 3 dönemi için 5 bin TL, 5 dönem için 10 bin TL ve 7 dönem için 15 bin TL olarak faydalanabilirsiniz. Böylece dönem sayınız arttıkça almış olduğunuz indirim yıllık yüzde 10 olan kira geliriniz de artar. 


5) 5 bin TL tutarında indirimden yakınlarınızı da Innovia Suites sahibi yaparak faydalanabilirsiniz. Sadece 3 yakınınızı Innovia Suites sahibi yaparak peşinattan sonraki tüm ödemelerinizi silebilir ve 24 Bin TL değerindeki gayrimenkule sadece yüzde 40 oranında 9 bin 600 TL peşinat ödeyerek sahip olabilirsiniz.


Yeşil GYO'dan Pes dedirten sistem: Premium Emlak Sistemi iletişim

Telefon: 0850 333 7 737

Web Adresi: www.pes-sistem.com


projeye sor



Geri Dön