16 / 04 / 2024

Yeşil İnşaat, Innovia 4'ü 2011'de satışa sunacak!

Yeşil İnşaat, Innovia 4'ü 2011'de satışa sunacak!

Beylikdüzü'ndeki 14 bin konutluk Innovia projesini başlatan Yeşil İnşaat, bu sayede lansmanı yapılan son etap olan Innovia 3'ün yüzde 90'ını sattı. Firma, yılın ilk çeyreğinde Innovia 4'ü konut alıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor



Yeşil İnşaat, Beylikdüzü'nde başladığı 14 bin konutluk Innovia projesinde lanse edilen son etap olan Innovia 3'ün son dairelerinin satışlarını sürdürürken, 2011 yılı hedeflerini de belirledi. 2010 yılının hem Yeşil İnşaat hem de konut sektörü adına verimli geçen bir yıl olduğunu söyleyen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, 'İnşaat sektöründeki rekabet müşterilerin lehine dönerek hem fiyat avantajlı hem de uygun koşullarda kampanyalar yapıldı. Innovia projemizin satışları çok iyi gidiyor, hatta Haziran 2011'de teslim edeceğimiz Innovia 2'de hemen hemen daire kalmadı diyebiliriz. Aynı şekilde satışa sunulan Innovia 3'ün de yüzde 90'ını sattık' dedi. . Bu hızlı satışta Türkiye'nin yüzde 80'inin talebini karşılayabilecek fiyat ve ödeme koşullanyla yüzde 20' sinin sahip olabileceği kalite ve standartlarda bir proje gerçekleştirdiklerinin etkisi olduğunu vurgulayan Yeşil, A sınıfı kaliteyi C sınıfının dahi sahip olabileceği imkanlar dahilinde satışa sunduklarını belirtti.

2011 yılında sektörde ciddi bir talep olacağına inandıklarını kaydeden Yeşil, yeni projeler planladıklarını ifade ederek şöyle devam etti:
'Yeşil İnşaat olarak 2011'in ilk çeyreğinde Innovia 4'ün lansmanını yapmayı planlıyoruz. Innovia 4, yine diğer Innovia projelerinde olduğu gibi yeşil ala ¬nı ve peyzajı ön planda tutulan, ev sahipleri için birçok sosyal donatıya sahip, ayncalıklı bir proje olacak. Yine diğer Innovia projelerinde olduğu Innovia 4'ün satışlarında da müşteri avantajı ön planda tutulan özel kampanyalarımız olacak. Innovia dışında 2011 yılında Metal Yapı Konut ile ortak başlayacağımız bir projemiz var. Kat karşılığı olarak Levent'de bulunan Fako arazisini aldık. Buraya çok özel bir proje yapacağız. Bu projenin çalışmalan devam ediyor olacak ve 2011'in sonunda projeye başlamayı planlıyoruz.'

Kampanyalar sürecek

2011 yıluida 2010 yılında olduğu gibi projeler arasındaki rekabetin müşterilerin lehine yansıyacağına inandıklarını belirten Yeşil, 'Proje sayılarının sürekli artıyor olmasından dolayı fiyatların yukan doğru gideceğini düşünmüyoruz. Sektörde yine avantajlı kampanyalar olacağına eminiz' değerlendirmesinde bulundu. 40 bin kişinin bir yaşamı paylaşacağı ve 5 etapta satişa çıkarılması planlanan Innovia'da tüketicilere bir dizi ödeme kolaylığı da sunulduğunu hatırlatan Yeşil, kişiyi' özel esnet öde me modelleri getiren 'keyfe keder ödeme piaru'nın da sürdüğünü sözlerine ekledi.

Innovia'da gölet ve şelaleler, yürüme alanlan, bisiklet ve koşu yollan, bisiklet park alanlan, büyük ve küçük yüzme havuzu, çocuk oyun alanlan, arifi tiyatro, seyir teraslan, mini futbol, basketbol, tenis, voleybol alanlan, ortak mutfak, cafeler, mağazalar ve teknolojik güvenlik donanımlannm yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri bulunuyor. Innovia Online, site sakinlerinin birbirleriyle ve site yönetimiyle arasındaki tüm organizasyonu sağlayabilecek bir iletişim platformu olarak düzenleniyor.
Vatan

0212 414 08 00
www.yesilinsaat.com.tr
www.innovia.com.tr
[email protected]


Geri Dön