19 / 04 / 2024

Yeşil İnşaat'ın Innovia 3 projesinin satış ofisini 9 bin kişi ziyaret etti

Yeşil İnşaat'ın Innovia 3 projesinin satış ofisini 9 bin kişi ziyaret etti

İnnovia Projesi'nde 3. Etap dairelerin peşin fiyatları 39 bin TL ile 109 bin TL arasında değişiyor



Kampanyanın ilk üç gününde 1500 kişi proje ilişkin bilgi alırken 9000 kişi de satış ofisini ziyaret etti. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil “Türkiye'nin büyük bir kısmını ifade eden orta gelir grubuna yönelik uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla, yüksek standartlarda konut satışı gerçekleştirerek sektörün bu anlamda önünü açtık” dedi.

İnnovia Projesi'nde 3. Etap dairelerin peşin fiyatları 39 bin TL ile 109 bin TL arasında değişiyor. Vadeli ödeme şartları ise oldukça avantajlı olan projede, 1+0 – 1+1 dairelere sıfır faizle; yüzde 30 peşin, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 10 ve kalan bakiyeyi 40 ay taksitlendirerek sahip olmak mümkün. Yine sıfır faizle 2+1 ve 3+1 daireler de; %15 peşin, 4 ay sonra yüzde 15, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 20 ve kalan bakiye 40 ay taksitli ödeme imkanlarıyla sunuluyor. 

İnşaat sektöründe bir ilke imza atarak, uygun fiyatla herkesin ev sahibi olmasına fırsat yaratan Yeşil İnşaat, 10 Ocak'ta satışa sunduğu Innovia Projesi'nin 3. Etabında da yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Innovia Projesi'nin başlangıcından itibaren gerçekleştirilen çok özel kampanyalar ve avantajlı ödeme koşulları, Yeşil İnşaat'ın başarılı ve talep gören bir satış grafiği çizmesinin en önemli nedeni oldu. 


İnşaat sektöründeki uluslararası deneyimi, doğanın ve teknolojinin sunduğu olanakları bütünleştiren proje anlayışı ile farklı ve renkli bir yaşam merkezi yaratan Yeşil İnşaat; şu ana kadar satışa çıkan 3 ayrı etabında da aynı yoğun ilgiyle karşılaştı. 1073 daireden oluşan 1. etabında yaşamın başladığı, 3116 daireden oluşan 2. etabının tamamına yakınının 2 ay gibi rekor bir sürede satıldığı Innovia Projesi'nde 3. etapta da 3 bin 350 kişi daha hayallerine kavuşacak. 


Beylikdüzü'nde yer alan; tamamı 5 Etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia Projesi'nde rekordan rekora koşan Yeşil İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil de bu yoğun talebe ilişkin şunları söyledi; “Toplam 5 Etap'tan oluşan Innovia yaklaşık 40 bin kişinin yaşayacağı İstanbul'un en büyük projelerinden biri. Bununla beraber Türkiye'nin büyük bir kısmını ifade eden orta gelir grubuna yönelik uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla, yüksek standartlarda konut satışı gerçekleştirerek, sektörün bu anlamda önünü açtığımıza inanıyoruz. Bu kapsamda Innovia'nın 1'nci ve 2'nci Etabı gerek özellikleri gerekse ödeme avantajlarıyla yoğun ilgi gördü. 3'ncü Etap'ta da aynı şekilde bir strateji izleyerek avantajlı ödeme seçenekleri sunduk. Sonuç; kampanyanın ilk 3 gününde 1500 kişi projeye ilişkin telefonla bilgi alırken, 9000 kişi de satış ofisimizi ziyaret etti. Bu ilgi web sitemizin bile kilitlenmesine neden oldu. Şu an 3. Etap'ın satış hızı, 2.Etap'a göre yüzde 50 daha fazla görünüyor. Bu yoğun talebin önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğini ve satışların rekor düzeyde tamamlanacağını düşünüyoruz.”


Yeşil İnşaat, yaklaşık 40 bin kişinin konut sahibi olmasına fırsat yaratırken; bu proje ile Beylikdüzü bölgesinin kalkınmasında da sosyal ve ekonomik açıdan önemli bir rol oynuyor. Proje aynı zamanda 1000 kişiye de istihdam sağlıyor.

0212 414 08 00
www.yesilinsaat.com.tr
www.innovia.com.tr
[email protected]

İlgili haberler

Innovia 3'te 460 TL taksitle!

Innovia 3'te 39 bin TL'ye! Resmen satışta!


Geri Dön