28 / 03 / 2024

Yeşil İnşaat'tan Innovia'da 59 bin TL'ye! Keyfe Keder ödeme planı!

Yeşil İnşaat'tan Innovia'da 59 bin TL'ye! Keyfe Keder ödeme planı!

14 bin konutluk Innovia Projesi'nde uygulanan keyfe keder ödeme planı kampanyasına göre kişiler peşinatları ve vade sayılarını kendileri belirliyor. Banka masrafı ve gelir beyanı zorunluluğu olmayan kampanyada 0 faiz imkanı sunuluyor



Yeşil İnşaat’ın “Keyfe Keder” ödeme planı ile önce Innovia’da istenilen ev belirlendikten sonra ödeme şartlarını bütçeye uygun, şartlarda planlayıp ev satın alınıyor.

Banka masrafı ve gelir beyanı zorunluluğu olmayan kampanyada 0 faiz imkanı sunuluyor.
 
Yeşil İnşaat, Keyfe Keder ödeme sistemi ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Dilediğiniz şartlarda ev sahibi olmak artık mümkün. Banka masrafı olmadan, herhangi bir gelir beyan etme zorunluluğunuz olmadan “0” faiz imkanı ile ödeme planınızı kendiniz belirleyerek ev sahibi olabilirsiniz.

Beylikdüzü'nün tam merkezinde konumlanan İnnovia Evleri'nde fiyatlar 59 bin TL'den başlıyor. 14 bin konutluk Innovia’nın üçüncü etabında 1+0 stüdyo daireler 59 bin TL’den, 1+1’ler 79 bin TL’den, 2+1’ler 159 bin TL’den, 3+1’ler ise 179 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.
 
0212 414 08 00
www.yesilinsaat.com.tr
www.innovia.com.tr
[email protected]

Basında yer alan diğer haberler

Yeşil'den 'keyfe keder' ödeme planı

BEYLİKDÜZÜ'NDE inşa etmeyi planladığı 14 bin konutluk Innovia projesinin 3 bin 350 konuttan oluşan üçüncü etabının satışlarını sürdüren ve Eylül ayında projenin en merkezi bölümünde yer alan 336 dairelik A bloğu satışa çıkaran Yeşil İnşaat, "keyfe keder ödeme planı" başlara. Firma bu kapsamda tüketicilere, banka masrafı ve herhangi bir gelir beyan etme zorunluluğu olmadan "(T faiz imkanı ile ödeme planını kendi belirleme imkanı getirdi. Innovia'dan ev sahibi olmak isteyenler bu kampanyadan yararlanarak ara ödemelerini, taksit oranlarını bütçelerine uygun olarak belirledikten sonra ödeme planlarını hazırlayıp şirkete sunabilecek 40 bin kişinin bir yaşamı paylaşacağı ve 5 etapta satışa çıkarılması' planlanan Innovia'da daire teslimleri Haziran 2012 olarak belirlendi.

Innovia'da gölet ve şelaleler, yürüme alanlan, bisiklet ve koşu yollan, bisiklet park alanlan, büyük ve küçük yüzme havuzu, çocuk oyun alanlan, anfi tiyatro, seyir teraslan, mini futbol, basketbol, tenis, voleybol alanlan, ortak mutfak, cafeler, mağazalar ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlisi bulunuyor.
Vatan

 


Geri Dön