20 / 04 / 2024

Yeşil Park Evleri Esenyurt fiyatları!

Yeşil Park Evleri Esenyurt fiyatları!

Firma: Aka Yapı

Proje: Yeşilpark Evleri

2 ay sonra resmi olarak satışa çıkması planlanan Yeşil Park Evleri Esenyurt fiyatları 150 bin liradan başlayarak değişiyor. Yeşil Park Evleri Esenyurt projesi Aka Yapı imzasını taşıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde Gül İstanbul Evleri projesini hayata geçiren  Aka Yapı  İnşaat firması yine aynı bölgede yeni projesi Yeşil Park Evleri için çalışmalara başladı. Yeşil Park Evleri Esenyurt projesi 200 konuttan meydana geliyor.


Yeşil Park Evleri Esenyurt projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri tasarlandı.  Yeşilpark Evleri  Esenyurt fiyatları 150 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Esenyurt Yeşilpark Evleri satışları 2 ay sonra başlıyor.


Yeşil Park Evleri Esenyurt projesi içerisinde güvenlik, otopark, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, güvenlik gibi hizmetler ve sosyal alanlar yer alıyor. Yeşil Park Evleri projesi Esenyurt'ta Şehitler Parkı'nın yanında inşa ediliyor.


Yeşil Park Evleri Esenyurt projesi 4 bin 200 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Aka Yapı Yeşil Park Evleri Esenyurt teslim tarihi 2014 yılının Nisan ayı olarak belirtiliyor.



Aka Yapı Esenyurt iletişim

Telefon: (0212) 423 1318

Web adresi: www.akayapiinsat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön