27 / 04 / 2024

Yeşil Vadi İnşaat neden Bursa'yı tercih etti!

Yeşil Vadi İnşaat neden Bursa'yı tercih etti!

Bursa'daki 7 projesiyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren Yeşil Vadi İnşaat'ın Genel Müdürü Salim Al Law, gayrimenkul sektöründe neden Bursa'yı tercih ettiklerini agazete' ik paylaştı.



Avrupa'nın hızla büyüyen ekonomisi Türkiye, uluslararası yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam ediyor. 2002 yılma kadar toplamda 15 milyar dolarlık yabancı yatırımın geldiği ülkemizde, son 10 yılda bu rakamın 9 katı yatırım aldı. 2005-2014 yılları arasında ülkeye giren yabancı yatırım miktarı 144 milyar doları bulurken ülkemize gelen yabancı yatırımlardan biri de, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde hizmet veren Yeşil Vadi Gayrimenkul. Türkiye'ye yaptığı yatırımlardan bahseden Yeşil Vadi İnşaat Genel Müdürü Salim Al Lavv, gayrimenkul sektöründe neden Türkiye ve neden Bursa'yı tercih ettiklerini agazete mikrofonlarına anlattı. 


Türkiye'deki yatırımlarınızdan bahsedebilir misiniz? 

Türkiye'de 2012 yılı itibariyle gayrimenkul satışıyla ilgili Orta Doğu ülkelerine bir izin çıktı. O tarihten sonra Yeşil Vadi olarak Türkiye'de gayrimenkul olarak, yapım, alım ve satım alanında yatırım almaya karar verildi. Türk hükümetin de bu konuda çok büyük bir desteği var. Bundan dolayı da Türkiye'de büyük bir araştırma içerisine girdik. 


Misyon ve vizyonunuz nedir? 

Bizim asıl amacımız gayrimenkul yatırımları yapmaktır. Ama bununla beraber yaptığımız yatırımlarda belli kesimler geliyor.  Onların bir kısmı sanayi, ticari, turizm gibi farklı alanlarda yatırımlar düşünüyor. Biz onları da teşvik ediyoruz. Biz de turizm alanında yatırım yapmayı düşünüyoruz. 


A gazete 


Geri Dön