29 / 03 / 2024

Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire fiyatları!

Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire fiyatları!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. 363 konut ve 9 mağazadan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.



Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen  Evim Yüksekdağ  Esenyurt'ta teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projenin inşaat alanı 64 bin metrekareden meydana geliyor. 


Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire fiyatları cephelerine göre farklılık gösteriyor. Yüksekdağ İnşaat imzası ile yükselen proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan Evim Yüksekdağ Residence'de konutların alanları 90 - 148 metrekare şeklinde tasarlandı. Projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ'ın sosyal olanakları arasında; fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu, sauna, güvenlik ve çocuk oyun alanları mevcut. 


Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire fiyatları 2+1'lerde 245 bin TL, 3+1'lerde ise 360 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor.  


Adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim

Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön