16 / 04 / 2024

Yeşilköy CNR Emlak Fuarı 4-8 Kasım'da ziyarete açılacak!

Yeşilköy CNR Emlak Fuarı 4-8 Kasım'da ziyarete açılacak!

Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak CNR Emlak Fuarı 4-8 Kasım 2015 tarihlerinde kapılarını açacak.



40 bin ziyaretçi hedefleyen Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Fuar 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.


Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak fuar, bu yıl da Körfez ülkelerinin büyük yatırımcı ve alıcı grupları damga vuracak. CNR Emlak Fuarı 4-8 Kasım 2015 tarihlerinde kapılarını açacak.


AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçilerin beklendiği fuarda emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacak.


Yerli ve yabancı 40 bin ziyaretçi hedeflenen fuar 3. kez Yeşilköy'de olacak. Türkiye ve Körfez ülkeleri arasında yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine öncülük yapacak anlaşma sonucunda, CNR Emlak Fuarı’na 5 binin üzerinde yatırımcı ve alıcı grubun gelmesi bekleniyor. 


Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Amerika, Portekiz, Kuzey Kıbrıs’tan çok sayıda sektörün öncü firmalarının da katılacağı CNR Emlak 2015 Fuarı’na Babacan İnşaat, Demir İnsaat, Rumeli Yapı ve Ofton gibi sektörün öncü firmaları metrekarelerini büyüterek katılacaklar.


CNR Emlak Web Sitesi: http://cnremlakfuari.com/



Geri Dön