29 / 03 / 2024

Yeşilköy Engelliler Merkezi'ni Özkeskin İnşaat tamamlayacak

Yeşilköy Engelliler Merkezi'ni Özkeskin İnşaat tamamlayacak

Yeşilköy'de 5 yıl önce yapımına başlanan ancak tamamlanamayan Bedensel Engelliler Eğitim Merkezi inşaatını Özkeskin İnşaat bitirecek



Yeşilköy'de bundan 5 yıl önce, Bedensel Engelliler Eğitim Merkezi yapılması için ihaleyi kazanan firma inşaat çalışmalarına baladı. Ancak 5 dönüm arazi üzerine kurulması planlanan bina, bir türlü tamamlanamadı. Kaba inşaatı bitirilen eğitim merkezi, deyim yerindeyse kaderine terk edildi.

3 ayda bitecek

Aradan yıllar geçmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmayınca binanın tamamlanması için geçtiğimiz günlerde yeniden ihale açıldı. İhaleyi alan Özkeskin İnşaat şimdi merkezi bir an önce kullanıma açmak için harekete geçti. Müteahhit firma, inşaatın tamamlanması için gece gündüz demeden çalışıyor. Elektrik tesisatı, ısıtma sistemi ve iç dekorasyonu yapılan binanın bahçe ve çevre düzenlemesi çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Çevre sakinleri, daha önce binanın inşaatı bitmeden yerleştirilen jeneratörlerin aradan geçen süre içinde çürüdüğünü belirtiyor. Binanın, önümüzdeki 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor. Merkezde, engelli vatandaşlara eğitim iknası sunulacak, çeşitli sosyal aktivitelerden faydalanmaları sağlanacak.
Gazete Habertürk


Geri Dön