19 / 04 / 2024

Yeşilpark Cadde yıl sonu kampanyasında son 10 gün!

Yeşilpark Cadde yıl sonu kampanyasında son 10 gün!

Yapı Merkezi’nin Yeşilpark Cadde projesinde Aralık ayına özel yılsonu kampanyasında son 10 gün! Projenin teslim tarihi Temmuz 2016.Kampanyada son gün 31 Aralık 2015.



Yapı Merkezi’nin Yeşilpark Cadde projesinde Aralık ayına özel yılsonu kampanyasında son 10 gün! 


Bağdat Caddesi Göztepe’de yer alan Yeşilpark Cadde Projesi’nde avantajlı ödeme planlarının sunulduğu kampanya dahilindeki imkanlardan yararlanmak için son gün 31 Aralık 2015. 


Bu kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli olacak!

Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe’de inşa ediliyor. Yapı Merkezi markasının ayrıcalığıyla hayata geçirilen ve zemin+13 katlı 2 bloktan oluşan Yeşilpark Cadde’de 3+1 normal kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 4+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.


Yeşilpark Cadde Projesi, güçlü lokasyon avantajının yanı sıra, panoramik ada ve deniz manzarası, iki araçlık kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yerden ısıtma ve güvenlikli site konsepti ile sizlere hayal ettiğiniz yaşam kapılarını Bağdat Caddesi’nde açıyor. 

 

Projenin teslim tarihi Temmuz 2016’dır.


Garanti Mortgage ile özel anlaşmanın olduğu projede, satış fiyatının %75’ine kadar konut kredisi kullanma imkanı sunuluyor. Sadece Aralık ayına özel vadelendirme seçenekleri için satış ofisinden bilgi alabilirsiniz.


Kampanyada son gün 31 Aralık 2015


Web: http://ymgayrimenkul.com/yesilpark


Geri Dön