19 / 03 / 2024

Yeşilyaka’nın ‘Yeşil Araba’sı sokağa çıktı!

Yeşilyaka’nın ‘Yeşil Araba’sı sokağa çıktı!

MESA & NUROL uzmanlığı ile doğayla içi içe müstakil yaşamlar sunan Yeşilyaka’nın ‘Yeşil Araba’sı, sokağa çıktı. Yeşil araba Afrika papatyasından, ipek çiçeğine kadar birbirinden renkli 12 çiçeğin tohumunu komşularına hediye ediyor.




MESA & NUROL uzmanlığı ile doğayla içi içe müstakil yaşamlar sunan Yeşilyaka’nın  ‘Yeşil Araba’sı, sokağa çıktı. Yeşil araba Afrika papatyasından, ipek çiçeğine kadar birbirinden renkli 12 çiçeğin tohumunu komşularına hediye ediyor.

Çevresini Çiçek Bahçesine Dönüştürüyor…

Yeşilyaka tamamlandığında korusu ve peyzaj alanlarıyla yemyeşil bir yer olacak. 320.000 metrekarelik arazi içinde 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, korusu, göl manzarası ile özlenen doğal ve dingin hayatı sunuyor. 

Yeşil araba, daha şimdiden Büyükçekmece gölü çevresinde komşularını ziyaret ediyor ve yeşille buluşmalarını sağlıyor.

Sosyal medyada paylaşanlara tohum kart hediye

Yeşilyaka’nın bu çiçek resitalinde, #YeşilAraba hashtag’i ile fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşanlara tohum kartları hediye ediliyor. 

Yeşil araba ile fotoğraf çektirmek isteyenler, Yeşilyaka satış ofisini ziyaret edebilirler. 

Doğanın içinde müstakil yaşamlar 

Projede 275 metrekarelik tek katlı villalardan, 600 metrekarelik dublekslere kadar uzanan farklı alternatiflerdeki 159 villa, özel bahçeleri ve ortak alanları ile doğayla bütünleşmiş seçkin yaşam alanları sunuyor. 

Modern hayatın olanaklarını tabiatın tüm güzellikleriyle bütünleştiren Yeşilyaka, konumu ile kentin içinde doğayla baş başa bir yaşam vaat ediyor. 





Geri Dön