19 / 03 / 2024

Yeşilyurt İnşaat Zonguldak Kozlu'da yeni projeye başlayacak!

Yeşilyurt İnşaat Zonguldak Kozlu'da yeni projeye başlayacak!

Yeşilyurt İnşaat Zonguldak Kozlu'da 90 milyon TL yatırım değeriyle 250 konutluk butik projesinin inşaatına Ağustos 2015 tarihinde başlayacak. 24 dönüm arazi üzerinde yükselmesi planlanan projenin Aralık 2017'de teslim edilecek.



Yeşilyurt İnşaattan yapılan yazılı açıklamada: "2004 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yeşilyurt İnşaat; doğru üretim yapmak, ihtiyaçlara cevap vermek ve yatırımcılara her daim kazandırmak gibi kurallarla yoluna devam ediyor. Bugüne kadar İstanbul, Zonguldak ve  Ankara  olmak üzere üç farklı ilde toplam 600 konutu sahiplerine teslim eden firma; 2006 yılında Zonguldak'ta deniz manzarası ve yemyeşil doğanın kesiştiği bir konumda inşa ettiği Dream City projesinden sonra bölgeye yeni bir proje daha kazandırmaya hazırlanıyor. 


90 milyon TL yatırım değeriyle Zonguldak Kozlu'da hayata geçirilecek yeni proje için isim arayışında olan Yeşilyurt İnşaat, 250 konutluk butik projesinin inşaatına Ağustos 2015 tarihinde başlayacak. 24 dönüm arazi üzerinde yükselmesi planlanan projenin Aralık 2017'de sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 

Zonguldak'taki yeni yatırımla ilgili bilgi veren Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, "Kente kimlik katacak olan projemiz istihdama da katkıda bulunarak bölge halkına iş olanağı sağlayacak. Çağdaş ve modern bir proje olma özelliği ile öne çıkacağını düşündüğümüz projemizde konutlar metrekare ve oda olarak daha büyük tipte oluşacak. Mimari çalışmalarında sona geldiğimiz projemiz için isim arayışımız devam ediyor" ifadelerine yer verildi. 


İnanış Gazetesi


Geri Dön