26 / 04 / 2024

Yeşilyurt İnşaat'tan The Greenpark Hotel Gaziantep projesi!

Yeşilyurt İnşaat'tan The Greenpark Hotel Gaziantep projesi!

Yeşilyurt İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret A.Ş'nin 3 yıldızlı The Greenpark Hotel Gaziantep projesi 200 oda 396 yatak kapasitesine sahip. Proje 24 ayda tamamlanacak...




Yeşilyurt İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret A.Ş tarafından yapılacak olan The Greenpark Hotel Gaziantep projesi Şehitkamil Mithatpaşa Mahallesi Alibey Sokak'ta hayata geçirilecek. The Greenpark Hotel Gaziantep projesi 3 yıldızlı olacak.


Zeugma Mozaik Müzesi ve Kültür Merkezi'ne olan yakınlığıyla avantajlı olan The Greenpark Hotel Gaziantep projesi 200 oda 396 yatak kapasitesine sahip. The Greenpark Hotel Gaziantep projesi 24 ayda tamamlanacak.


4 bin metrekare alanda yükselecek olan The Greenpark Hotel Gaziantep projesi 18 katlı olarak tasarlandı. 17 bin 130 metrekare kapalı alanı olan The Greenpark Hotel Gaziantep projesinde taban alanı 1.088 metrekare.


The Greenpark Hotel Gaziantep projeside 200 kişilik kahvaltı salonu / restoran, 600 kişilik toplantı salonu, 150 kişilik toplantı salonu, 70 araçlık otopark, yüzme havuzu, spa merkezi, fitness salonu, bay - bayan kuaför, destek ve hizmet üniteleri, doktor odası yer alıyor.


The Greenpark Hotel Gaziantep projesinde 194 adet standart oda, 4 adet suit oda, 2 adet bedensel engelli odası yer alıyor. The Greenpark Hotel Gaziantep projesinde 2 bin 912 metrekare açık alan bulunuyor.




Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


Geri Dön