18 / 04 / 2024

Yeşim Salkım Wedding World Kuyumcukent 'te mağaza açacak!

Yeşim Salkım Wedding World Kuyumcukent 'te mağaza açacak!

Sanatçı Yeşim Salkım, altın piyasasının merkezi olan Kuyumcukent 'in perakende yatırımı Wedding World Kuyumcukent 'te mağaza açmaya hazırlanıyor...



Salkım 'ın, ‘evlilik ' temalı alışveriş merkezi olan Wedding World 'de evlenecek çiftlere imaj danışmanlığı yapmak istediğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Merim, karşılıklı görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Wedding World 'de Yeşim Salkım gibi pek çok ünlü ismin mağaza açmak istediğini kaydeden Merim, “Wedding World tamamen alışverişe yönelik bir AVM. Tüketiciler doğrudan alışveriş yapmak için geliyorlar ” dedi.

50 bin çifte inci bileklik
Wedding World Kuyumcukent 'in en önemli özelliğinin içinde nikah salonunun bulunması olduğunu anlatan Merim, “şžu ana kadar 158 nikah kıyıldı. Mevcut salonumuzda düğünlerin yanı sıra mezuniyet, çay partisi, bayi toplantısı, seminer gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyoruz. Wedding World Kuyumcukent 'e ayda ortalama 50 bin kişi giriş yapıyor ” dedi.
şžu anda 108 mağazanın açıldığını kaydeden Merim, “44 mağaza da dekorasyonda. Kiralama çalışmaları devam ediyor ” diye konuştu.
Merim şöyle devam etti:
“Yaklaşık 500 milyon dolar olan evlilik sektöründen yüzde 30 pay almayı hedefliyoruz. Kampanyalarımız hızla devam ediyor. Söz ve nişan yüzüğünü gösteren herkese ücretsiz, koşulsuz 50 bin adet inci bileklik dağıtacağız. ”
Milliyet


Geri Dön