27 / 04 / 2024

YHK Altyapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YHK Altyapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YHK Altyapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Hakan Karadayı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Beşiktaş, Ulus Mahallesi'nde kuruldu.



YHK Altyapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Hakan Karadayı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


YHK Altyapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; amaç ve konusu başlıca şunlardır Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Yurt içi ve yurt dışında kurulmuş şirketlere iştirak etmek, b.Yurt içinde ve yurt dışında yeni şirketler kurmak. c. Yurt dışında kurulu bulunan şirketlerin hisse senetlerini satın almak. d. yer altı ve yer üstü yatırımları yapan şirketlerin ihtiyaç duyacağı yatırım malzemelerini temin etmek e. Yatırım projelerinde yer almak bu projelerin tanıtımında ve pazarlamasında ticari faaliyette bulunmak f. Alt yapı yatırımlarında kullanılmak üzere Makina ve teçhizatın satın alınması kiralanması ve işletilmesi. g. Alt yapı yatırımları ile ilgili her türlü malzeme alım ve satım işlemlerini yapmak 1. Şirket ticari faaliyetlerini yerine getirirken gerekirse bankalardan kredi temin eder, 2. Bankalar nezdinde vadeli vadesiz hesaplar açar veya açılmış hesapları kapatır. 3. Şirket gerekli durumlarda yurt dışı finans kuruluşları nezdinde? uzun veya kısa vadeli krediler temin eder. 4. Şirket uygun gördüğü yurt içi ve yurt dışı firmalarına iştirak eder veya sermayesine katılarak ortaklıklar oluşturur.



Geri Dön