18 / 04 / 2024

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orkun Yiğit imzasıyla kuruldu.




Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orkun Yiğit imzasıyla kuruldu. 


Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Konusu ile ilgili her nevi inşaat ve tesisat makineleri ve malzemelerini, vinç, kule vinç, mobil vinç, harç karma makineleri, dozer kepçe ve benzeri araçların imalatı alım - satımı kiralanması, kiraya verilmesi, ithalat - ihracatı, montaj, demontaj ve servis hizmetleri, yurt içi ve yurt dışında pazarlanması ve ticareti. b. Her türlü endüstriyel elektrik, eloktronik ve mekanik donanımların imalatı Otomasyon kontrol sistemlerinin üretimi, kurulması ve bunun için her türlü elektrik, elektronik donanımın imal ve montajını yapmak, alım, satımı, pazarlanması, ithalat ve ihracatını yapmak, teknik servisini vermek, uzaktan erişimle veya telefonla teknik destek vermek ve bakım anlaşması satışını yapmak c. Her çeşit sanayi ve makine otomasyon sistemi ve ona ait malzemelerin montajı, komple imalatı, alım satımı, bakım onarım, tadilat, revizyon yenileme, projelendirme ve devreye alma çalışmaları ile birlikte arıza giderme hizmetlerini yapmak, arızalı ürünlerin tamiratını yapmak, yaptırmak, taahhüdü, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. e. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. f. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. g. Fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve montaj işlerinin yapımı ve petrol boru hatları,diğer boru hatları ,yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatları,enerji nakil hatları,telefon,telgraf ve diğer havi nakil hatları yapım ve montaj işlerini,onarım değişim ve restorasyon işlerini yapmak,yaptırmak.  h.Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. i. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek,  j. Konusuna bağlı olarak ulaşım ve taşıma nakliye işleri ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında hava, deniz, kara ulaşım vasıtaları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve konusuna bağlı olarak nakliye işleri yapmak ve yaptırmak k. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. l.Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.



Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi adres;  MEVLANA MAH.MİNE SK.10/A/A ATAŞEHİR 


Geri Dön