19 / 04 / 2024

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Murat Aktaş, Fatih Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kartal, Cumhuriyet'te kuruldu.



Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Murat Aktaş, Fatih Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Şirket Yurt içi de ve Yurt dışında her türlü İnşaat taahhüt işleri yapabilir.Şirket konut fabrika, ticarethane,yol,baraj, köprü,iskele,deniz ve hava limanları yapabilir. Şirket imar  kazı dolgu ,tasfiye ve blokaj işleri,şehir ve kasabaların içi ve dış yolları,su şebeke ve inşaat tesisleri,kanalizasyon şebekeleri beton,ve asfalt kaplama işleri ile ilgili taahhütlere girmek girilen bu taahhütleri bizzat ifa etmek veya yapmak. Şirket Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt işlerinde bulunur. Bu tesislerin bakım ve onarımını yapmak.Şirket gayri menkuller üzerinde kat karşılığı inşaat yapar. Özel ve Resmi bina yapmak,prefabrik evler,otel,motel ,okul,hastane,iş hanları futbol sahaları  inşaatı yapabilir. Şirket çatı kaplama,iç ve dış sıva,boya badana işleri yapmabilir. Şirket İnşaat malzemelerinin  alım satım,pazarlama ithalat ve ihracatını yapabilir B-Şirket, gerekli mercilerden izin almak kaydıyla  her türlü yıkım işleri yapabilir.  C-Şirket her türlü hafriyat işleri yapabilir. Hafriyat,kazı,doldu,depolama ve boşaltma işleri yapabilir. Fiktif sahaları,depolama işleri açmak ve kapatmak,taş ocaklarında kazı yükleme ve boşaltma yapmak.Şirket özel,tüzel ve kamu,ya ait alanlarda hafriyat faaliyeti yapabilir.Toplu ve Münferit konularda,çarşı, ticaret ve iş merkezlerinin, fabrika, sanayi tesisleri, köprü, içme suyu, baraj, gölet, kanal, kanalizasyon, tünel vb. özel ve resmi yerlere ait her türlü hafriyat işleri yapabilir. Her Türlü alt yapı çalışmaları yapabilir.Şirket Konusu ile ilgili araç, gereç ve makinelerin ithalat ve ihracatını yapabilir. Bu konularla ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında şubeler açmak, yurt dışındaki hafriyat ile ilgili her türlü ihalelere katılmak veya alınmış ihalelere iştirak etmek bu konularda taahhütler verebilir veya sözleşmeler düzenleyebilir. D-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı yapabilir. Şirket toprak,taş,mıcır,demir,asfalt ve buna benzer her türlü nakliye taşımacılığını yapabilir.Şirket nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapabilir.



Geri Dön