18 / 04 / 2024

Yılbaşı hediyesi İstWest Meydan Marka İndirim Çadırı’ndan alınır!

Yılbaşı hediyesi İstWest Meydan Marka İndirim Çadırı’ndan alınır!

Basın Ekspres Yolu’nun lezzet ve çekim merkezi İstWest Meydan yine ses getirecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Türk ve dünya markalarının avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu ‘Marka Çadır Günleri’ başladı.



Basın Ekspres Yolu’nun lezzet ve çekim merkezi İstWest Meydan yine ses getirecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Türk ve dünya markalarının avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu ‘Marka Çadır Günleri’ başladı. 31 Ocak 2015’e kadar sürecek olan çadır turnesinde büyük markalar görülmemiş indirim oranlarıyla vitrinlerdeki yerini aldı.



FerYapı – Boyner Holding ortaklığı ile Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen İstWest projesi bünyesindeki İstWest Meydan’da ‘Marka Çadır Günleri’ başladı. Kısa sürede bölgenin lezzet ve çekim merkezi haline gelen İstWest Meydan’da yer alan ‘Marka Çadırı’nda Türk ve dünya markaları, büyük indirim oranlarıyla sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenlerin beğenisine sunuldu.


Derimod, Barbour, Fabrika, T-Box, Roccobarocco, Dufy, Divarese, Monica Ricci ve İnci gibi pek çok markaya ‘Çadır Turnesi’ ile ev sahipliği yapan İstWest Meydan, büyük indirim oranlarıyla alışveriş yapmak isteyen misafirlerine aynı zamanda keyifli vakit geçirme imkânı sunuyor.


Kışlık ürünlerin ‘En indirimli hali’ Marka Çadırı’nda


İndirim çadırında bulunan ünlü markaların kış ürünleri ekonomik fiyatlarla alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürüyor. Marka İndirim Çadırı’nda, kışlık ayakkabı, mont, kaban, elbise, etek, bluz, pantolon, gömlek, ceket gibi pek çok markalı ürün yer alıyor.




Geri Dön