19 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi, Vatan Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Yıldırım Belediyesi, Vatan Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Yıldırım Belediyesi ilçede gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kez Vatan Mahallesi'nde kentsel dönüşüme hazırlanıyor.



Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Vatan Mahallesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesi ile bölge hem modern görünüme kavuşacak hem de değerlenecek. 


Yıldırım Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihale süreci devam ediyor. Bölge'deki plansız yapılaşma, hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi ile yerini modern binalara bırakacak.


Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin 1. etabı 175 bin 600 metrekare, 2. etabı ise 178 bin metrekare alana sahip. Proje tamamlandığında bölgedeki 890 adet bina yıkılacak ve yerine depreme dayanıklı binalar gelecek.


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali bölgedeki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Edebali, "İlçemizin yüzde 33'ünü kapsayan dönüşüm projesinde diğer bölgelerimizde olduğu gibi bu bölgede de modern şehirleşme uygulamalarını ve planlama yöntemlerini uyguluyoruz." dedi.  


Yıldırım Belediyesi, Vatan Mahallesi nde dönüşüme başlıyor!


A Gazete


Geri Dön