19 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi'nden vergi uyarısı!

Yıldırım Belediyesi'nden vergi uyarısı!

Çevre temizlik vergileri ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Vergi geleceğimizin teminatıdır. Henüz vergilerini ödemeyen vatandaşlarımızı da vergilerini ödemeye davet ediyorum” dedi.




Emlak, ilan, reklam ve işyerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2015 yılına ait 2. ve son taksiti ödeme süresi 30 Kasım Pazartesi günü sona eriyor. Yıldırım’daki hizmetlerin sağlıklı olarak sürmesi adına Yıldırımlıları vergilerini ödemeleri için belediye hizmet binasındaki veznelere beklediklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vergi geleceğimizin teminatıdır. Bunun bilincinde olan hemşehrilerimiz, daha iyi hizmet alabilmelerinin yolunun vergilerini ödemekten geçtiğinin bilincindeler. Henüz vergilerini ödemeyen vatandaşlarımızı da vergilerini ödemeye davet ediyorum” dedi. İlçe sakinlerinin vergi borçlarının ödenmesine dair gereken hassasiyeti göstereceklerine inandığını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vatandaşlarımızın vergilerini cezalı ödememeleri ve mağdur olmamaları adına Yıldırım Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlıyoruz” diye konuştu.

 

İNTERNETTEN ÖDEME KOLAYLIĞI

 

Vergi borçlarının belediye veznelerinin yanı sıra Yıldırım Belediyesi internet adresi üzerinden de ödenebildiğini hatırlatan Başkan Edebali, “Vatandaşlarımızın vergi borçlarını veznelerimiz haricinde www.yildirim.bel.tr adresinden online olarak kolaylıkla yapabilirler. Ayrıca Halkbank ve PTT şubelerinden de vergi borçlarının ikinci taksitini ödeyebilirler” bilgisini verdi. Taleplere yanıt verebilmek için veznelerin 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü de hizmet vereceğini sözlerine ekleyen Başkan Edebali, “Hafta içi fırsat bulamayan vatandaşlarımızın bu önemli sorumluluğu yerine getirmesi için veznelerimizde son 2 günde de hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.



Yıldırım Belediyesi



Geri Dön