19 / 04 / 2024

Yıldırım kentsel dönüşümle vizyon şehir olacak!

Yıldırım kentsel dönüşümle vizyon şehir olacak!

Kentsel dönüşümün Yıldırım'a yeni bir vizyon kattığını söyleyen Edebali, yakın zamanda temeli atılacak bir çok proje sayesinde Yıldırım'ın vizyon şehir haline geleceğini söyledi.



Yıldırıma çağ atlatacak kentsel dönüşüm projesi ile şehrin çehresini değiştirmeyi hedefleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çeşitli sebeplerden dolayı ilçeden göç edenleri tekrar geri kazanmak istediklerini söyledi. Yıldırım'da mekânları geliştirmekle kalmayıp gelişmiş bir toplum oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Edebali, "Hayat standartlarının yükselmesi sayesinde ilçeden göç eden vatandaşlarımız yeniden Yıldırım'da yaşamak isteyecek" dedi. 


DAHA PLANLI 


Kentsel dönüşüm projesinin çok boyutlu ve bütün yönleriyle ele alınması gereken bir konu olduğunu söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümün temel yapılan olan insan ve şehri yaşatacağız. Yıldırım'ın bunu başaracak gücü var" diye konuştu. Başkan Edebali, "Şehri daha planlı ve daha sağlıklı oluşturarak kültürel, sosyal ve ekonomik açıdan insanlarımıza kaliteli yaşam sağlayarak, geliştirilen sosyal politikalarla Yıİdırım'ı 'odak şehir' haline getiriyoruz" ifadelerini kullandı. 


CAZİBE MERKEZİ OLACAK 


Değirmenlikızık ve 75. Yıl mahallerinde özel sektör marifetiyle temeli atılan projelerle kentsel dönüşüme fiziki olarak başladıklarını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Dönüşüm şehrin siluetini güzelleştirecek ve yaşam standartlarımızın yükselmesine katkı sağlayacak. Sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer değerleriyle yaşanabilir şehri oluşturarak, Yıldırım'ı cazibe merkezi yapıyoruz" şeklinde konuştu. 


A Gazete



Geri Dön