20 / 04 / 2024

Yıldız İnşaat Bursa'da Paradise Life projesine başladı!

Yıldız İnşaat Bursa'da Paradise Life projesine başladı!

Firma: Yıldız İnşaat

Proje: Paradise Life

Bursalılara “Kendiniz için zaman kazanacaksınız” felsefesi ile inşa ettiği lüks konutlarla hayallerini gerçekleştirme imkânı tanıyan Yıldız İnşaat, Ocak ayı ile birlikte yeni projesinin çalışmalarına başladı...




Bursalılara “Kendiniz için zaman kazanacaksınız” felsefesi ile inşa ettiği lüks konutlarla hayallerini gerçekleştirme imkânı tanıyan Yıldız İnşaat, Ocak ayı ile birlikte yeni projesinin çalışmalarına başladı.


“Hayal ettiğiniz her şey burada, özlediğiniz ne varsa yanı başınızda” sloganı ile tanıtımı yapılan projede 3 blokta toplam 94 konut bulunmakta.


Bursa Paradise Life'ta 2+1, 3+1, 4+1 dairelere yer verilirken daire satışlarının Mart ayı ile birlikte başlaması hedefleniyor.


Paradise Life'a ayrıca alışveriş merkezi, spor merkezi, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, kapalı otopark alanı gibi sosyal donatı alanları da dâhil edilmiş durumda. 


2016 yılının Mart ayında teslim edilmesi beklenen dairelere Altınşehir Metro istasyonundan yürüyerek ya da  İzmir  yolunda Altınşehir kavşağından Ata Bulvarı yönüne dönülerek ulaşılabilecek.

Paradise Life 15.02.2016 tarihli güncel fiyatları için tıklayın!

Adres: Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi Yıldız İş Merkezi No:5/5 Nilüfer BURSA


Telefon:(0224) 441 6225


Web Adresi: http://www.xn--yldzinaat-vpbc96c.com.tr/




projeye sor



Geri Dön