26 / 04 / 2024

Yıldız Konutları adres!

Yıldız Konutları adres!

Firma: Kent Konut

Proje: Kocaeli Yıldız Konutları

Yıldız Konutları adres: Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Cad. Yunus Emre Kültür Merkezi Üstü (Adliye Binası Yanı ) İzmit / KOCAELİ olarak belirtiliyor. Yıldız Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar devam ediyor...





Dairelerin sahiplerine hemen teslim edildiği Yıldız Konutları projesi  Kent Konut  girişimi ile yükseliyor. 30 işyerinden ve 656 adet daireden oluşan Yıldız Konutları projesi Kent Konut girişimi ile yaşama geçirildi. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerini barındıran Yıldız Konutları 'nda dairelerin satış süreci devam ediyor. Yıldız Konutları 'nın daire fiyatları 277 bin lira ile 406 bin lira arasında farklılaşıyor.


Yıldız Konutları adres!


Yıldız Konutları projesinin ödeme planı 'na göre daire için minimum yüzde 25 oranında peşinat ödendikten sonra kalan miktarın ödemesi banka kredisi kullanılarak gerçekleştirilebiliyor. 



Yıldız Konutları projesinin içerisinde daire sahiplerinin yararlanması için oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor. Yıldız Konutları adres bilgisine dair detaylar şöyle: 


Yıldız Konutları adres!


Yıldız Konutları adres:


Yıldız Konutları adres: Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Cad. Yunus Emre Kültür Merkezi Üstü (Adliye Binası Yanı ) İzmit / KOCAELİ 

Yıldız Konutları adres telefon numarası: 262 - 331 07 03 


Telefon : (+90) 262 - 331 07 03 

Web adresi: http://www.kentkonut.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön