25 / 04 / 2024

Yıldız Konutları teslim tarihi!

Yıldız Konutları teslim tarihi!

Firma: Kent Konut

Proje: Kocaeli Yıldız Konutları

Yıldız Konutları teslim tarihi olarak konutların anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı belirtiliyor. Yıldız Konutları projesi Kocaeli' nde hayata geçiriliyor. Yıldız Konutları' nda fiyatlar 277 bin liradan başlıyor...




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan  Kent Konut  A.Ş tarafından inşa edilen Yıldız Konutları projesi Kocaeli Karabaş Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.


Yıldız Konutları teslim tarihi olarak konutların anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı belirtiliyor. Yıldız Konutları Kocaeli projesinde 15 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.


 Yıldız Konutları teslim tarihi!


Yıldız Konutları Kocaeli satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon sunuluyor. Yıldız Konutları Kocaeli projesinde 656 adet daire ve 30 adet ticari ünite bulunuyor. 


Kocaeli Yıldız Konutları projesi içerisinde bir adet market bulunuyor. Yıldız Konutları daire fiyatları 277 bin lira ile 406 bin lira arasında bulunduğu kata ve konuma göre değişiyor.


Kocaeli Yıldız Konutları'nda açık - kapalı otopark, dinlenme alanları, yürüyüş alanları, oyun alanları, spor alanları, cafe, fitness center, alışveriş alanları gibi olanaklar yer alıyor.


Yıldız Konutları teslim tarihi!


Yıldız Konutları teslim tarihi: Hemen.


Yıldız Konutları nerede?

Adres: Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Cad. Yunus Emre Kültür Merkezi Üstü (Adliye Binası Yanı ) İzmit / KOCAELİ 


Yıldız Konutları iletişim

Telefon : 0 262 - 331 07 03 

Web adresi: www.kentkonut.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com  


projeye sor



Geri Dön